dinsdag, februari 16, 2010

nieuwe foto's

Allereerst maar eens even 2 lootjes laten zien die al een tijdje af zijn:

Deze is van een kerstfoto van Pixie, ik vond hem zo schattig en engelachtig, een soort van Halo boven haar hoofdje, die MOEST ik gewoon scrappen
Deze lo is al heel lang af maar nooit geshowt, toen ik mijn papier ging sorteren en opruimen kwam ik hem tegen in de doos waar de hele kit in zat *schaam schaam*
En dan de rest van de update van de vorige keer! Dan ben ik weer helemaal bij! Deze foto is van 14 februari, we gingen naar de opa's en oma's toe de zondag en dit is Pixie bij opa op schoot. Dikke pret en verhaaltjes vertellen en lekker opa onder kwijlen natuurlijk!
Gisteren wilde mevrouwtje écht niet liggend spelen maar op d'r billen zitten! Nou dat kan dus prima! Ik durf zelf nog niet echt weg te lopen omdat ik bang ben dat ze om kiepert maar dat gebeurt eigenlijk bijna nooit!
Vandaag lag mevrouwtje zelf haar flesje te drinken en heel trots te kijken en toen viel me op dat misty en zij even lang zijn hahaha als ze relaxed op de bank liggen!! Misty vindt het heerlijk om bij haar in de buurt te zijn maar ook nog steeds een beetje eng, gekke kat!
Een tijdje na het drinken legde ik haar op d'r buik neer en ja hoor ze deed een poging te kruipen!
Heerlijk ook die koppies die ze er bij trekt! Geweldig, lekker ding!
Straks mogen we naar het CB, ik ben zo benieuwd hoe groot en zwaar ze nu is! En ook hoe ze in de curve is natuurlijk! Oké het zegt niet zo heel veel, maar toch voelt het goed om te zien dat ze in de curve netjes op de middenlijn "loopt". Het enige nadeel voor vandaag is... het sneeuwt gigantisch en ik moet lopend, dus maar goed inpakken geloof ik! Ik kom tuurlijk aan als de verschrikkelijke sneeuwvrouw ben ik bang!

Morgen komt Sandra op visite, zij is de kraamverzorgster die we hadden toen Pixie geboren werd en mensen wat hebben we een lol gehad, maar we hebben er ook veel hulp en steun aan gehad! Ik vind het dus heel erg leuk dat ze langs komt om een bakkie te halen!

3 opmerkingen:

Dora zei

Mooi werk weer, en wat een leuke foto's!

wij drietjes zei

Wat is Pix toch een lekker ding!!! OOhw wat een stel lieve foto's :) Ook je LOtjes zijn wel weer erg leuk, super gedaan meis!

Liefs X Marije

Chantal zei

Wat leuk dat je kraamverzorgster nog even langs komt zeg!!
hoop dat jullie het gezellig hebben gehad.