dinsdag, februari 09, 2010

Updateje

Nou laat ik eens beginnen met een scrapupdate.
Ik heb de afgelopen tijd veel gescrapt! Heel veel gescrapt, niet alleen maar dingen voor mezelf maar ook dingen voor de winkel van Annemieke, Dolls and Decorations  Allereerst heb ik mijn BOM-opdrachtje nr 3 weer af, deze had ik al af maar nog niet gefotografeerd. Dit is hem geworden, ik ben blij met de foto's enzo maar ik vind de lo een beetje tegenvallen. Je kunt op de foto's klikken dan worden ze groter en kun je de journaling lezen.Dan ben ik toch eindelijk begonnen aan het boekje van Pixie voor Augustus 2009. Gek genoeg gaat het me deze keer makkelijk en snel af, was ik bij het vorige boekje nog erg veel tijd kwijt met het boekje maken, deze keer vliegen de pagina's mijn handen uit! Ook wel eens lekker voor een extreem trage scrapper!

Dit is de eerste envelop aan de voorkant.

Dit is de achterkant van de eerste envelop
Dit is de tag die in de eerste envelop zit, op de achterkant staat tekst
De voorkant van de tweede envelop
Achterkant tweede envelop
Tag in de tweede envelop
Voorkant derde envelop
Achterkant derde envelop
Tag in de derde envelop.
Dat schiet lekker op he? Deze keer heb ik minder foto's dan van het boekje in juli, maar er zullen er ongetwijfeld nog wel bij komen om het boekje te vullen. Nu heb ik voor 7 enveloppen en tags genoeg foto's maar origineel bestaat het boekje uit 10 floppen. Ik weet nog niet of ik dat ook ga doen hoor, we zien wel!

Pixie-update:
Pixie doet het super goed! Afgelopen week was ze ziekjes maar knapte snel op, al ging ze wel flesvoeding weigeren. Diksap wilde ze echter wel en vast voedsel ook. Ik dacht al dat ik een doorzichtig plekje op d'r kaakje zag en ja hoor gisteren was ie dan toch echt door, het allereerste tandje, rechts onder, een vlijmscherp klein stukje tand! Ik vind het geweldig! Inmiddels gaat de fles ook al weer een stuk beter en met wat foefjes krijgt ze toch genoeg binnen. De borstvoeding ben ik dus aan het afbouwen. Nu kreeg ze nog vanochtend half half maar morgen krijgt ze echt alleen nog een fles voor ontbijt. Dan heb ik alleen de avondvoeding nog en ik denk dat die er volgende week vanaf gaat. Netjes toch 7½ maand gevoed? Ben er best trots op!

Ik moest gisteren naar het ziekenhuis voor mijn schildkliergebeuren, die ligt dus volledig op z'n gat! Ik moest bloedprikken en ik heb medicijnen gehad. Helaas moeten die opbouwen en een soort basis leggen voor je iets merkt en dat kan wel 3 maanden duren, dus nog 3 maanden aan ploeteren. Gelukkig is Igor de komende tijd lekker veel vrij en gaan we leuke dingen doen! Ik moet over 7 weken terug komen, weer bloedprikken om te kijken of mijn levels veranderd zijn, en dan over een aantal weken weer etc. De kans dat het over gaat is maar 1% dus ik zit in ieder geval mijn leven lang vast aan de pillen. Dat is minder maar mee te leven, de consequenties.... dat moeten we nog even afwachten. To be continued zeg maar.

Dit weekend wordt erg leuk en gezellig, vol leuke dingen, mensen, herinneringen en vieringen en ik heb er zo'n zin in, ben er ook echt aan toe even! Vrijdag begint het gezellig met Annemieke die hier langs komt, scrappen, beppen, eten, lachen en wellicht nog wat werkzaamheden voor de shop als we dat nog gedaan krijgen ;-) Zaterdag ga ik een poosje naar de crop van het SYM forum, ook zin in! Daarna gaan we nog even naar de bakwinkel in Utrecht want daar zijn we toch in de buurt. Zondag is het Valentijnsdag en daar zeg ik nog maar niks over. En maandag.... maandag is het onze trouwdag, al weer 2 jaar hahahaha en dan gaan we ook wat leuks doen! Duim dat het een beetje mooi (en warmer) weer is aub!

5 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

nou dat ziet er echt prachtig uit zeg\! mijn complimenten.
en super he! zon eerste tand :)
al foto gemaakt?
haha
ik heb beide kinderen bijna 1,5 jaar gevoed. maar eigenlijk gewoon omdat ik het zelf ook een heerlijk moment vind. maar ben nu bij marit gestopt ruim 14 maanden. want ik wil graag mijn ogen laten leaseren. en dat ging niet samen met borsvoeding vanwege de hormonen. dus ik had ook zoiets van: tis goed geweest zo... weer naar een andere fase :)

je boekje is super schattig! erg leuk!

groetjes martine

Dora zei

Je hebt een paar leuke dag voor de boeg en ook helemaal verdiend, wat een tegenslagen zo allemaal, en ja beter pillen slikken en goed voelen dan slecht, ik weet er alles van, maar ja het is niet anders.
Tot zaterdag!
knuf!

NicoleJ zei

jeetje zeg wat heb jij weer een mooie dingen gemaakt de afgelopen tijd. Ik vind het tweede album van Pixie echt geweldig worden!
En al een eerste tandje! Dat is leuk, maar nu is ze wel voor altijd baby-face af!!!
Nooit meer een tandenloze smile op de foto, das toch ook wel een beetje jammer

wij drietjes zei

Hee! Wat wordt je boekje van Pix weer gaaf zeg...en je LOtje is ook al zoo mooi!! ik ben wel een beetje jaloers op de mooie dingen die bij jou je handen uit komen ;)
Ik wil je ook nog even een heeeel fijn lang weekend wensen! Geniet lekker van elkaar en jullie prachtige meisje!

Liefs! X Marije

An Zeelmaekers zei

wat een super idee. En wat een werk heb je gehad.het is ongelooflijk mooi geworden!!