maandag, maart 08, 2010

maart al weer!

Wat gaat de tijd toch hard zeg niet te filmen! En Pixie erbij trouwens!
De maand Maart begon helaas niet goed, maandags werd ik halsoverkop opgenomen in het ziekenhuis en het zag er niet zo goed uit, tenminste zo zei de arts dat, nou dan schrik je je een breuk natuurlijk. Na heel erg lang wachten kreeg ik om 5 uur het verlossende woord, ik mocht naar huis gelukkig, ik hoefde niet te blijven!!
Dinsdag een rustig dagje gehad want de schrik zat er toch wel een klein beetje in hoor! 's Avonds zijn we gezellig met z'n drietjes gaan douchen, Pixie vindt het tenslotte het einde onder de douche, lief zo he?
Pixie is al weer 8 maanden, maar helaas was ze wat ziekig op de vijfde dus geen fotoshoot, maar toch even een foto gemaakt hoor, je ziet ook dat ze niet helemaal fris is. De volgende dag (zaterdag) was ze nog zieker en had ze flink koorts. Of tandjes, óf groeispurtje. Haar 2 tandjes zijn wel weer flink gegroeid, maar we hebben geen nieuwe kunnen ontdekken.
Gisteren wilde ze alleen maar staan, staan en staan! Zie hier! Gelukkig wel weer koortsvrij maar nog wel jammerig en dat geluidje vindt ze erg leuk want ze maakt het nu nog de hele dag door haha
Vanochtend ging het al weer wat beter, lekker lachen, kletsen, en racen in d'r loopwagentje, en dan kan ze zooooo ontdeugend uit d'r oogjes kijken! Mijn lekkere boevenkopje!!!
En zie hier de tandjes! Geweldig koppie zo!
Morgen komt mijn mams in de ochtend op visite, of oppassen, dat ligt eraan wat ik wil doen!
Misschien ga ik even alleen de hort op, misschien gaan we samen naar de kinderboerderij met de bus, dat lijkt me erg leuk, ik ben dol op de geitjes en ik ben benieuwd hoe Pixie hier op zal reageren!
Morgen komt ook mijn fiets binnen, jawel hij is besteld!!! Helaas waren de zitjes nog niet voorradig dus die komen later pas :-(
Scrappen ben ik de laatste paar dagen niet echt aan toe gekomen, ik heb 2 kaartjes gescrapt en that's it, ben wel bezig met een schattig jurkje voor Pixie!
Nou dat was de mini-update voor nu!
Op naar het Lente-weer aub! Schrok me wild van die sneeuw vanochtend!

3 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

geweldig leuk om te lezen! en wat eeen prachtige blauwe kijkers :) om verliefd op te worden!

Dora zei

Een heerlijk grietje! Mooie foto's ook en ja die sneeuw dat was me even schrikken, op naar de lente laat maar komen!

Chantal zei

he meid zo maar weer in het ziekenhuis ... vond je al zo stil. gelukkig ben je weer wat opgeknapt.