donderdag, februari 18, 2010

Boekje Pixie augustus 2009

Hierbij dan update 2 van het boekje van Pixie over de maand augustus 2009. Ik weet nog niet of ik er hierna een van september ga maken hoor! Heb al heel veel andere plannen en ik hoef natuurlijk ook niet elke maand helemaal uit te scrappen! Ik moet nu nog 1 envelop en 2 tags en dan is het boekje af! Ik maak denk ik geen kaft want hij is nu al zo belachelijk dik (weer eens!).
blz 6 en 7
blz 8 en 9
blz 10 en 11
blz 12 en 13 (de achterkant van blz 13 is ook al af)
Tag nr 4
Tag nr 5
Tag nr 6
De tags kan ik helaas niet zo uitgebreid scrappen als ik zou willen want dan passen ze niet in de envelopppen dus die zijn wat simpeltjes. Ik heb trouwens al heel lang een boekje gedeeltelijk klaar liggen met een oude lijn van SEI chocolate. Daar heb ik foto's voor geprint al wat (6 van de 16) en die ga ik hierna rustigaan eens maken, dat wordt een clean and simple boekje hoor!
En ik wil mijn verjaardagskalender/kaartenboekje afmaken. Ik vergeet regelmatig verjaardagen helaas en hopelijk is dat dan over! En dan kan ik ook gerichter kaartjes maken! Erg leuk dus en plannen zat! Het schattige boekje dat ik van Annemieke kreeg ligt ook nog te wachten om bescrapt te worden met foto's dus ik ben nog wel even zoet!

Gek genoeg voel ik me vandaag echt super goed! Ik heb ook geweldig geslapen en voel me rustig, ondanks alle drukte van de afgelopen weken die ik achter de rug heb met leuke dingen, maar ook een zieke Pixie, tandjes en 's avonds niet willen gaan slapen (gisterenavond een strijd gehad van half 7 tot ruim 9 uur). Ik ben gemotiveerd en een mega scrapmood! Het werkt echt... en opgeruimd huis een opgeruimd hoofd! (met al die visite van de afgelopen tijd hou je je huis natuurlijk extra goed bij, tenminste ik wel) Dan erbij opgeteld al die lieve mensen die ik momenteel om me heen heb, scrapvriendinnetjes, de crop, Annemieke, Kelly, familie en noem maar op, ik mag me gelukkig prijzen! Dan nog natuurlijk een super leuk kind (ja die moet ik toch nog even vernoemen!) en een lieve man ( hij heeft heel veel vrij genomen de afgelopen en aankomende tijd) En misschien is de lente ook nog wel in aantocht ofzo dat ik me zo voel, in ieder geval ik ga er flink van genieten. Dit is lang geleden! Dikke knuffel en kus van mij!

3 opmerkingen:

Dora zei

Nou meid geniet er maar van.
Je boekje is een pracht wauw!

wij drietjes zei

hij is echt ge-wel-dig mooi!!!

Liefs en een kus!

Chantal zei

Ik ben helemaal verliefd op je boekje!!! dit wil ik straks ook ... iig van de eerste maand.
Als je tips voor me hebt hoor ik het graag!!

Liefs Chantal