vrijdag, september 26, 2014

5 dagen positief... dag 1

Mijn lieve dinnetje Marije nomineerde mij op Facebook om 5 dagen iets positiefs te melden, en ik heb er ook foto's van gemaakt.

Ik heb 's nachts héérlijk geslapen, na wat onrustige nachten, dat is al 1 heel goed begin van de dag, als je uitgerust wakker word en rust hebt!

Nadat we Pixie naar school gebracht hadden, ging ik shoppen met Callen en Skylar. Uiteraard de gewone boodschappen maar bij de Hema mocht Skylar zelf nieuwe sokken uitzoeken, dat was 1 groot feest want ze kwam thuis met maar liefst 5 kleurige paren sokken en ze was zooooo blij ermee! Als je dat koppie ziet, dan word je zelf ook gewoon gelukkig!! (dus dat is nr 2 voor vandaag)

 Door naar nr 3... Callen pikt steeds de "pang-" bekers van de meiden (een beker waarbij een soort tuutje omhoog schiet) dus we besloten er voor hemzelf ook een te kopen en het werd de rode cars versie... tja ik moet er toch echt aan dat er jongetjesdingen in huis komen en dat die rood zijn (ik hou niet van rood)... kijk hem dan stoer zitten kijken, en wat is hij al groot! En wat word ik toch blij van dit koppie, en ik realiseerde me dat het helemaal niet zo erg is dat hij groter is, voor het eerst, want ik liep er tegenaan te hikken dat hij 1 werd en dat hij geen ieniemieniebaby meer was.... wéér iets positiefs.

 Bij de hema, eerder op de dag, kocht ik voor Callen deze stoere stappers, kijk dan hoe lief! <3 4="" een="" happy="" momentje="" nbsp="" nr="" p="" vandaag.="" voor="" weer="">

Nr5 voor vandaag: doordat ik de afgelopen paar dagen een hoop dingen heb losgelaten, knopen doorgehakt heb en troep opgeruimd heb, heb ik weer ruimte voor rust en creativiteit. Dat hielp me enorm dus gisterenavond voor het eerst in hele lange tijd weer eens creatief voor mezelf, voor mijn Project Life! En wat vond ik het leuk! Ik heb uiteindelijk niet veel gedaan omdat ik doodmoe was, maar toch, het begin is er!!!

 En last but not least, nr 6 voor vandaag... ik zat lekker te werken aan PL2014 en keek even naar buiten en werd getrakteerd op dit uitzicht... prachtige paars met roze hemel! Ik kon nog net op tijd een foto maken want kort daarna werd het grijs en zwart en was het pikkedonker! Maar dit plaatje heb ik maar mooi meegekregen!
Als je er op let heb je dus best veel happy momentjes op een dag! En het leuke is... ik mag dit nog 4 dagen doen!!! Dank je Marije!

2 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Wat een fijne positieve post! Ik kan me voorstellen dat dit doorwerkt op je humeur.

Vlijtig Liesje zei

Leuke post! Ik ben ook voor borstvoeding, en heb alle vijf mijn kinderen lang gevoed.