woensdag, september 17, 2014

Callen 1 jaar!!!

Hiep Hiep Hoera!!! Vandaag is het dan zo ver, de dag waar ik zo naar aftelde, waar ik tegenop zag, maar ook naar uit zag...
Tegenop zien? Ja... mijn kleine man is geen baby meer, hij is een 1-jarige (you'll always be my baby!!!) en ik vind dat een gek idee. Ik ben heel slecht in loslaten, volgens mij heb ik het uitgevonden, om overal aan vast te willen houden, ook al lukt dat niet! Anyhoe, ik ga daar nu niet over uitweiden. Het is een vrolijke dag vandaag want Callen is jarig.

Het begint raar want Igor moet gewoon werken vandaag en ik doe het "verrassingselement" dus helemaal alleen maar oké goede voorbereiding is het halve werk, dus 's avonds de tripod al klaar gezet en de camera met afstandsbediening. Want dat koppie als hij de ballonnen en slingers ziet wil je niet missen natuurlijk! En ook de boterhammen zijn al klaar want tja Pixie moet gewoon naar school! Dus alle tijd om kadootjes uit te pakken hebben we niet, en dan pas lekker te ontbijten, dus alles tegelijk dan maar! (multi-tasking-mommy-to-the-max)

Het grote kado krijgt hij pas vanmiddag als Igor weer thuis is want die wil er ook graag bij zijn natuurlijk! Dus hij krijgt alleen zijn kleinere kadootjes, kleding, boek, rompers ed, én het kadootje van de meiden, want ook zij wilden heel graag een kadootje geven! We kozen voor een aanvulling op zijn grote kado!!!
Hier helpt Pixie mee uitpakken en Callen ziet zijn boek, schot in de roos want hij werd er helemaal bilj van!
En Pixie maakt vast een beginnetje van het kadootje en Callen kijkt vol interesse toe en bijna vol verbazing van oohhhh wat is dat nou toch weer?


In de ochtend gaan we even taart halen, want tja dat hoort er bij he?! Daarna is het alweer tukjestijd voor meneer en spelen Skylar en ik wat en vermaken ons prima. Pixie wilde heel graag overblijven en dat vond ik goed, we doen toch niks bijzonders! Dus een rustig dagje is het voor ons.

Kijk nou toch eens wat een meneertje het is!

Er is, behalve fruit, niet iets wat Callen bijzonder lekker vindt of warm voor loopt wat we tussen de middag speciaal kunnen eten dus zijn het gewoon boterhammen geworden met wat fruit erbij, altijd goed!
Zijn karaktertje komt al goed tot uiting, eigenwijs, grappig en enorme dondersteen, een knuffeltje, lief en grappig!
Donderjagen en lachen en ruig doen houdt meneertje erg van, tja volgens mij een echt jongetje!!!

Dan is het 2 uur en komen opa en oma even op visite, gezellig! En krijgt Callen zijn eerste grote kado van de dag... Het vliegveld van Vtech toet toet....

Opa is met Callen aan het dollen door de slingers heen en dat vindt meneertje prachtig!
 Grijp hem maar kleine grote man

Om 3 uur haalt oma Pixie op van school en dat is natuurlijk heel gezellig voor Pixie.

Om 4 uur komt Igor thuis en krijgt Callen zijn grote kado van ons.....
Alle knopjes even uitproberen....
 En bloedserieus het autootje op z'n plek zetten en luisteren naar wat er gezegd/gezongen wordt, zo grappig.


En dan eten we 's avonds lekker makkelijk en daarna krijgt Callen een toetje mét slagroom en dat mag hij lekker zelf opeten...zie hier het eindresultaat, doodmoe maar tevreden!

Kortom een rustig dagje maar toch vol feestelijkheden en verwennerij! Nu op naar zijn grote feest aankomende zondag! Ik heb er erg veel zin in!!!

2 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Gefeliciteerd met je mijlpaal. En wat een schattig zoontje heb je!

Tamara zei

Gefeliciteerd! Wat een heerlijke koppies trekt hij. Een super geslaagde dag zo te zien!