maandag, oktober 06, 2014

Project Life 2014


{Project Life 2014} 
In 2012 ben ik begonnen met Project Life, wat inhoudt, elke week een dubbele pagina maken met foto's en journaling. Het leek me zo verschrikkelijk leuk zo'n jaarboek, maar voor mij geen beginnen aan! Na 9 weken heb ik het opgegeven! Wel jammer want ik vond het super leuk om terug te bladeren.
In 2013 weer een poging, die wel heel erg lastig werd want al op 10 januari bleek ik zwanger te zijn en dat ging nou niet bepaald van een leien dakje maar... toch heb ik hem helemaal bijgehouden!

Ik wilde in 2014 wel weer zoiets doen maar niet meer elke week want het was voor mij met 3 kindjes echt bijna niet te doen. Ik besloot wel maandelijks een spread te maken, overzichtelijk leek mij en extra pagina's over bepaalde onderwerpen (overigens nog steeds niet aan toe gekomen!)

Ik begon met deze pagina, de voorste van het hele boek! De foto's zijn allemaal begin januari gemaakt en ik maakte gebruik van de sunshine core kit.

 Ik begon allereerst met 1 pagina per kind, en die van Pixie en Skylar zijn af zoals je hier kunt zien!
Hoe waren ze op dat moment, wat waren hun interesses, hoe zagen ze er uit en een simpel stukje ontwikkeling volgen door ze een tekening te laten maken om een vakje mee te vullen, ik vond het erg leuk!!!
 Dit is de bladzijde van Pixie, wat weetjes, vraag en antwoord, favorieten, feitjes en een mooie tekening!
Een stukje over Skylar hoort daar ook bij al is op die leeftijd vraag en antwoord erg moeilijk natuurlijk!
 Zo je ziet mist Callen, en ook de pagina ernaast, die ik  van de dieren wilde maken is nog niet af! Wel de foto's maar niet de layouts, kaartjes, journaling etc...oops!

Ik begon Januari gewoon maar met 1 spread per maand, en deze maand ging het prima qua foto's en gebeurtenissen!
 Linkerpagina, details. 
 Rechterpagina, zelfs wat gewone weetjes erbij gedaan want had niet zoveel te vertellen naar mijn idee

Inmiddels zijn we in oktober aanbeland en door Callens verjaardag en alle voorbereidingen loop ik net 2 weken achter maar ben druk bezig met een inhaalslag hoor! Ik geniet er weer van en ben inmiddels weer op wekelijkse spreads over gestapt omdat ik té veel foto's had en verhalen om 1 spread per maand te doen! Ik ben in augustus begonnen met wekelijks en vanaf mei al weer 2 wekelijks! Ik ben er een beetje low-key mee bezig geweest maar merk dat ik trots ben op mijn boekwerk dat het al weer wordt! Dus toch maar eens laten zien! Komende week dus meer!!!

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Het ziet er wel heel mooi uit. Begrijp ik nou goed dat je die plastic hoezen met vakjes zo hebt gekocht?