woensdag, september 03, 2014

Lekker weekendje

Het laatste weekend voor school weer begint... pfff ik had er zo geen zin in! En nog niet eigenlijk! 
We hebben ons heel rustig gehouden dat weekend.... Op zondagochtend zijn we weer lekker naar het bos geweest, dat was al even geleden. We genieten daar altijd heel erg van en is echt ontspanning! Het was prachtig mooi weer dus hoppa in de auto om half 9 's ochtends en gaan maar!

We verbaasden ons erover dat de herfst al echt ingevallen is! Nú al! De heide is paars en het bos stikt van de paddenstoelen...
 zoals je hier kunt zien.... elfenbankjes en zo waren er nog veel meer, zelfs die rood met witte stippen!
 Een "ussie" en nee hoor we lijken helemaaaaaaal niet op elkaar hahahaha. Leuk he, Pixie d'r haartjes weer lekker kort geknipt! Ook mijn haar is flink onder handen genomen, er is bijna 10 cm af!
 Mooie dame wilde ook graag op de foto met de boom! Prima meisje! Lekker ding he?
 Zondag in de middag gingen we nog een konijntje halen, een harlekijntje om precies te zijn (dat is de kleur van haar vacht). Een Franse Hangoor ook weer, net als Sophietje en deze dame kreeg van Skylar de naam Nora! Ze is enorm nieuwsgierig en lief ook! Wat is ze klein vergeleken bij Sophietje! Ze doen het heel goed samen trouwens, dus dat komt helemaal goed gelukkig!
 Callen is blij met alles wat haartjes of veertjes heeft! Hij deed zowaar heel zachtjes en lief een aaide haar!
 Pixie was erg moe en ging heerlijk zitten kroelen met de nieuwste aanwinst en Nora vond het ook heerlijk en bleef lekker knus hangen bij Pixie!
En toen helaas... kwam er een eind aan de 6 weken vakantie en was het weer schooltijd bluh! Ik ben zo'n mama die d'r kindjes het liefst bij zich heeft en school maar niks vindt al is het voor Pixie leuk en belangrijk, I know maar toch, ik mis haar! Het was veel te gezellig! Aftellen naar de herfstvakantie maar dan!

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Prachtige foto's. En de Herfstvakantie laat vast niet lang op zich wachten ;)