maandag, juli 14, 2014

Pixies verjaardag

Lieve Pixie,
Helaas liep dit jaar alles anders dan gepland :-( Mama lag in het ziekenhuis en heeft niet veel meegekregen van jouw feestelijke lange weekend en dat vind ik heel verdrietig, maar gelukkig heeft iedereen goed meegeholpen om er voor jou toch een onvergetelijke dag van te maken! Dank daarvoor!

Allereerst begon het vrijdag... je mag trakteren op school en je bent best een beetje (boel) zenuwachtig! Je mag op de mooie stoel zitten en je hebt je nieuwe jurk aan, zo trots als een pauw!!
 De volgende dag, zaterdag 5 juli, ben je echt jarig, maar we vieren je kinderfeestje. Tante Sabrina komt helpen en het wordt gelukkig wel heel gezellig en leuk! Een prinsessenfeestje was de bedoeling. En ik geloof dat dat prima gelukt is met alle glitters en glim en kroontjes en dergelijke!
 Dan zondag 6 juli, dan vieren we je "grote mensen feestje" en gelukkig was mama net op tijd "los gelaten" uit het ziekenhuis om dit nog even bij te kunnen wonen! Tante Arianna had een mooie en lekkere citroentaart voor je gemaakt! Hier mag je de kaarsjes uitblazen en Skylar helpt stiekem een beetje!
 Na een drukke middag met familie ben je erg moe maar tevreden en heb je een behoorlijke buit binnen! Meisje wat ben jij verpest en verwend en wat heb jij het verdiend!!! En we hebben nog een verjaardagsfeestje te gaan voor vriendinnetjes die deze keer niet geweest zijn! 
 Je hebt maar liefst 3 grote lalaloopsy poppen gehad, je bent er super dol op en heel erg blij mee!!!
 En hier een foto van moeder en dochter, want het is ook een beetje mijn verjaardag, ik ben nu 5 jaar moeder! En wat ben ik ongelooflijk trots op jou schatje! Je bent lief, zorgzaam en enorm slim en creatief! Ik hou van je poppetje, proost op een lang en gezond en zeer gelukkig leven!
Dikke kussen, altijd jouw mama xxx

1 opmerking:

Jackie zei

jammer, want als mama is een verjardag van je kind bijna net zo'n groot feestje...
fijn dat ze toch nog een leuke verjaardag heeft gehad
xoxo