maandag, juli 21, 2014

Vakantie 2014 #1

Het is niemand ontgaan.... het is vakantie in regio midden! Mijn meisje heeft haar eerste schooljaar erop zitten, en wat voor 1!!! Laten we het er op houden dat dit niet het leukste jaar was, maar wel een belangrijk jaar waarin ze zich overal doorheen geslagen heeft als een troopertje! En dat is nu afgesloten! Nu gaan we vooruit kijken, lekker vakantie vieren met veel leuke dingen hopelijk!

Het eerste leuke ding was gisteren! A-dance gaf een zomerfeestje en wij waren door Adam Woods uitgenodigd om te komen. De meiden zijn dol op Adam en Wanja dus we gingen natuurlijk! Het was echt super gezellig! Overal was aan gedacht! De meiden kregen bellenblaas! Er waren waterpistolen (met 1.5 liter waterflessen), een zwembad, een waterglijbaan, waterballonnen, en de meiden kregen bellenblaas! Super geregeld. Skylar werd zelfs op d'r wenken bediend toen ze zei dat ze zin had in watermeloen!

Hier werden de meiden uitgenodigd om naar de discotheek te komen achter het gordijn

 Zwierezwaaien met Adam
 Helemaal leuk!
 En nog hoger!
 Helemaal uit je dak gaan ;-)
Het was echt super gezellig en leuk en het was heerlijk weer, mooie omgeving, relaxte sfeer, kortom super geslaagd dus (had ik al SUPER gezegd?)
We sloten de dag af met patatjes en een hamburger en dat was voor de meiden ook feest natuurlijk. (voor ons vooral makkelijk bij gebrek aan zin om te koken).

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Dat ziet er gezellig uit! Wij hebben ook net vakantie gekregen.