dinsdag, mei 13, 2014

Kidskleding geshopt

Heerlijk is dat toch als je een mailtje in je inbox krijgt met een kortingscode voor 10% én gratis verzendkosten! En laat het nou nét tijd zijn om weer eens wat nieuwe spullen aan te schaffen voor mijn ukkies! (ik geloof dat dat mijn grootste hobby is momenteel, shoppen voor de kids). Anyhoe... korting was dus bij H&M en die zijn al niet duur en de kwaliteit vind ik goed (genoeg) voor "buitenspeelkleding" en "naar school kleding" en voor Callen maakt het nog niet veel uit. Het was erg mooi weer toen ik bestelde, dus ik bestelde ook wat lentegoed en zomergoed, helaas is van dat mooie weer vandaag weinig te bekennen maar toch wilde ik even showen wat we hebben uitgezocht. Ja ik zeg "we" want mijn kindjes hebben er zelf ook wat over te zeggen en mogen elke keer als we gaan shoppen zelf 1 ding uitzoeken in ieder geval waar ik dan helemaal NIKS over zeg. (behalve als het belachelijk duur is!)

Dit is Skylars buit, een safariprint jurkje, door haar zelf uitgezocht, een roze streepjesjurkje, 2 leggings, een t-shirt en korte jumpsuit
 Callens buit: 2 t-shirts, een korte broek met bretels, een singlet met dieren en een korte broek + singlet met snorretjes, zo leuk!!
 Buit Pixie deel 1: een safari print t-shirt en spijkerjeans korte broek, een jurkje met cheeta's erop (eigen keuze) en bijbehorende schoentjes met leopard print (so not my thing)
 Pixies buit deel 2: jurkje met vlinders (wilde ze zo graag), korte jumpsuit met gouden ananasjes (why?) een heel leuk setje met felle kleuren (helaas niet in mijn maat te verkrijgen), een lange jumpsuit (jaloers, vind ik leuk, wil ik ook!) en 2 leggings
En de dames zouden geen dametjes zijn zonder het te willen showen natuurlijk, uitgebreid, boven op de tafel!!!
 sjucht wat een mooi popje is het toch! 

 Kijk mam stoer he ben ik zo?
Callens kleren zijn allemaal 1 of 2 maten groter dan hij nu draagt want het is zomerkleding (of in ieder geval voor mooi weer) dus dat ziet er niet uit nu ;-) dus geen "showfoto's" van hem!

1 opmerking:

Sandra zei

Dat snorren hempje voor callen is geweldig..die moet ik ook hebben voor kay..