zaterdag, december 31, 2011

Review 2011

Op de valreep hier dan het allerlaatste bericht van 2011, een veelbewogen en niet heel erg makkelijk jaar voor mij (en ons) maar ook wel weer een mooi jaar natuurlijk door de geboorte van Skylar! Hier het jaar in vogelvlucht:
Januari:
Ik ben 6 maanden zwanger en heb een behoorlijke buik, groeit als kool en ik ben nog steeds erg ziek. Pixie is lief maar ook een erg pittige tante! Ik scrap heel erg veel en maak jurkjes, slabbetjes en andere handige dingen voor ons 2de ukkie!! Kijk nou wat een lief klein meiske het hier is! En dat is pas een jaar geleden!!

Februari:
Nog steeds maak ik veel, alles moet af en klaar natuurlijk want ik vrees dat ik na de geboorte weinig tijd meer heb om dingen te maken dus jurkjes, home-deco, taarten, kaartjes, doosjes, er komt van alles uit mijn handen. Met Pixie ben ik ook zoveel mogelijk bezig, vooral creatief!

Maart:
De allerlaatste loodjes van mijn zwangerschap, en die wegen zwaar, ik scrap niet veel meer, doe niet veel meer, slaap het liefst de hele dag, en moet mijn meisje veel missen, dat vind ik verschrikkelijk. Op de dagen dat het goed gaat doen we zoveel mogelijk nog leuke dingen, waaronder naar de kinderboerderij en als je dan na een uurtje koukleumen met zo'n koppie op de achterbank naar huis gaat , weet je dat het goed zit!April:

Ik ben jarig deze maand, ik heb heel erg veel nachten met voorweeën (gelukkig wel goed te doen), ik scrap nog gauw het een en ander, en ik heb een heeeeele ronde buik, zie hier,
En een kleine 2 weken later is dit dan "het eindresultaat" na een korte bevalling van net 5 uurtjes:
Een mooier kado bestaat niet! Wat ben ik een rijk mens!
Helaas tot aan deze maand ging alles lekker, daarna was het niet meer ons jaar, we hebben op een roze wolk geleefd in de kraam week maar moesten ook afscheid nemen van Daisy, ons kleine ragdoll meisje :-(

Mei:
Skylar is ziek, reflux en spruw, arm klein schaapje, ze groeit ook niet zo hard, maar ze is zo mooi en lief!!!

We gaan ook gezellig een dagje naar de dierentuin op 5 mei, Pixie vindt vooral de glijbaan en de "oontjefant" het leukste!


Juni:
Deze maand is een hele drukke maand vol ups en downs. Het is gezellig met allerlei visite, oa neefjes Casper en Matthijs, maar daaraan hangt ook de begrafenis van Oma van Santen. Ik scrap heel veel deze maand en maak een boekje waar ik trots op ben, Skylar doet het beter en Pixie ontwikkelt zich als een razende en wordt een echt tante'tje met een pittig karaktertje!


Juli:
Pixie is jarig deze maand, ze is al weer 2 jaar! Ik heb veel gemaakt qua kleding voor de meiden en home-deco! Ook wel weer lekker gescrapt, veel taarten gemaakt en genoten van de ontwikkeling van een huilbaby naar een prachtig lachend prinsesje!!

Augustus:
Ik doe een online scrapevent bij bigpicture scrapbooking en maak echt in een paar dagen tijd 12 lootjes!!! Heerlijk was dat! Ook maak ik het boekje "Pixie als grote zus" af, nog een waar ik trots op ben. Ik doe fotoshoots met Skylar en het is al weer een jaar geleden dat ik uitvond dat ik zwanger was!

September:
Een rustig maandje, niet veel gebeurd qua events maar wel in mijn leventje, veel drempels overwonnen, veel dingen ondernomen, erg prettig maar ook dodelijk vermoeiend. Mijn meisjes gaan als een gek qua ontwikkeling en letterlijke groei, Pixie gaat naar een groot bed en ook Skylar verruild haar wieg voor een ledikant.

Oktober:
Ik scrap weer lekker met prachtig nieuw papier, (pixie glenn) en doe weer een fotoshoot met skylar waar ik blij mee ben.
November
Ben vooral veel creatief bezig, geniet van mijn meiden en heb verder weinig energie en zin om andere dingen te doen. Mijn gezondheid gaat niet zo lekker en dat heeft zijn weerslag op alles helaas. We hebben ook plotsklaps afscheid moeten nemen van ons katje Josje :-(


December:
Altijd een maand vol gezelligheid, feestjes, lekker eten, kadootjes kopen en geven, versiering, lampjes, licht en noem maar op. Dat was het zeker, gezellig en leuk en we (lees: de meiden) zijn schandelijk verpest met sinterklaas en kerst. Ik heb me gestort op mijn December Daily (die zowat af is, update volgt snel) en mijn gezondheid zakt nog verder onderuit en moet echt pas op de plaats maken. Langzaam krabbelen we vast wel weer op en kijken we uit naar het volgende jaar!!!! Snel volgt er een update over december/kerst!!!

Wij wensen jullie een goed uiteinde (nog maar anderhalf uur!!!) en natuurlijk een nog veel beter begin van 2012, een geweldig, gezond, gelukkig, gezellig en liefdevol jaar!!!
Veel liefs

3 opmerkingen:

Annelies zei

Leuk om zo'n jaaroverzicht te lezen. 2011 is voor mezelf en voor veel mensen in mijn omgeving een heel pittig jaar geweest. maar goed, nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Toch???

Ik wens je een heel goed en creatief 2012!

Chantal zei

mooi overzicht ..kan ik morgen ook wel doen op mijn blog :)

voor julie ook de aller beste wensen. en ik hoop dat qua gezondheid 2012 een beter jaar voor je word. hopelijk blijf je net zo creatief en mooie dingen maken.

succes ook met pl!

xxx chantal

Sylvia zei

Mooi hoe jij alles in een overzicht heb gezet. Moet ik misschien ook doen om wat dingen een plekje te geven. 2011 was geen makkelijk jaar..Ik wens jou en je gezin het allerbeste in 2012!!!!