donderdag, december 15, 2011

December Daily dag 12 en 13

Zo dat gaat lekker! Hierbij volgen dus dag 12 (maandag)en 13 (dinsdag), die van gisteren, ben ik nu mee bezig want gisteren was manlief jarig en hebben we een gezellig dag gehad tot half 11 's avonds en toen waren we allebei af... dus lekker gaan slapen. Vanmiddag wordt ook weer gezellig druk dus ik hoop vanavond nog wat energie over te hebben om dag 14 en 15 te doen!
Hier dag 12 dus.... niet zulke beste foto's maar gezien het licht hier momenteel... sorry!!
Een dagje vol strijd helaas met de kleine 2-jarige dondersteen, maar al met al was ie nog wel leuk. We zijn naar de "bieb"geweest (mevrouw kan feilloos bibliotheek zeggen!) en dt is een waar feest voor Pixie. De zilveren stoel, de blokkentafel en muur, al die boeken en knuffels, de grote bank, alles is leuk daar!
Achter de foto op de linkerpagina zit een tag en dit staat erop (klikken voor groter)
Skylar moest natuurlijk ook voor de foto even op die grote stoel zitten. Op de terugweg zag Pixie deze kerstman in de winkelruit (foto links onder) en ze vond hem geweldig, ze bleef maar kijken en zwaaien. Eenmaal thuis wilden beide dames lekker boekie lezen!!

Op de terugweg kwamen we ook langs de oliebollenkraam die gevaarlijk dichtbij staat helaas (en ik lust zoooo graag oliebollen, zit ook weer een verhaal achter hoor! Misschien verwerk ik dat nog wel!) en Pixie vond de oliebellen met sneeuw (poedersuiker) wel heeeeeel erg lekker! Nog een recept voor 2de kerstdag achter die foto.

Misschien is deze wat beter te lezen...

Dag 13, gelukkig een gezelligere dag, we hebben heerlijk kerstkoekjes versierd met de pennen en glitters en spikkels en dingen, de hele boel zat onder en ik kon voor de 2de keer stofzuigen maar het was zo leuk!!

Linkerpagina in close up. Het witte velletje dat achter de foto zit is een gedicht dat we kregen van mijn schoonouders in de kerstkaart, dat vond ik zo'n mooi gedicht dat ik hem meteen verwerkt heb, zo raak ik hem nooit kwijt!

Close up rechterpagina, nog genoeg te doen zo je ziet!!!

De kleine pagina kan open, en op de linkerkant heb ik de journaling voor die dag gemaakt.
En dat was hem weer voor vandaag, ik ga gauw nog even wat voorbereidend werk doen voor vanavond!!! Dit is echt zoooo leuk, heb gewoon al een idee zelfs voor volgend jaar!! Hoe gek kun je zijn?

4 opmerkingen:

Peet zei

Wat een kunstwerkjes weer :-D Ik vind echt dat je een leuke stijl hebt van werken.

Charmaine zei

Ansjeeee...wat een gaaaaaaaf scrapwerk weer! Zo te gek dat je steeds weer inspi hebt om elke keer toch weer wat verrassends in je werk te leggen. Echt prachtig wat je maakt!

Had gezien op mn blogje dat je mn post ontvangen hebt :) Ik ben zooooooooooooo blij dat het weer bij jullie ligt ;) Ik wilde dat al zoveel zoveeeeel eerder doen maar ik kon nergens meer het adres vinden en vragen eh ja, dat kon een poosje niet ;)

Dikke knuf! xxx

Miranda zei

Dat zijn weer helemaal mooie dagen!!! Heerlijk om mee bezig te zijn he?!

Fijn weekend vast!

Heidie zei

wat een mooie dd ben je aan het maken.

liefs heidie