zondag, december 18, 2011

December Daily dag 14 en 15

Ik loop weer eens een beetje achter hihihi maar dit zijn dan dag 14 en 15 van mijn DD.
14 december was Igor jarig, we hebben het niet echt gevierd, ja een klein beetje voor de kindjes en zijn ouders kwamen lekker eten, wat uitgebreider gekookt (lang leve de kerstproducten die al in de winkels liggen!), en een hele gezellige avond gehad tot zo'n 11 uur (en dat op een doordeweekse avond!)
 De linkerbladzijde, weer open te vouwen en daarin staat dan de journaling van deze dag. Hier is Pixie aan het paardje rijden, ze gilt het uit van plezier!
En hier is Igor een beetje Skylar aan het plagen, kietelen en kriebelen en gekke geluidjes maken en ook zij giert het uit van plezier!
 Dag 15, heel gezellig dagje weer en ook erg druk, Igors zus kwam langs met beide koters en dat was super gezellig! Op de dag hebben we (Pixie en ik) mokken geverfd, dat vond ze toch wel zo prachtig! Ik moest haar er goed bij helpen ivm de verf, en was pas vanaf 5 jaar geschikt ofzo, maar met een beetje hulp ging het prima, maar ze werd er wel ondeugend van!
 En dat is wel te zien ook aan haar koppie! Lekker ding!
 Ik had de stop in de douchebak gedaan en een laagje water erin, dit was voor de eerste keer dat Skylar in dit "badje"zat, en alleen ook nog, en dat vond ze prachtig! Vooral omrollen en "uitglijden" waren haar favoriete spelletje, oh ja en spetteren natuurlijk! Een foto van ons hollands welvaren!

Nou ik ga gauw verder met de volgende dag, dag 16, daar heb ik geen 1 foto gemaakt, dus even nog bedenken hoe ik dat nou op ga lossen!!

4 opmerkingen:

Miranda zei

Leuk om te zien allemaal zeg, ziet er erg gaaf uit!!!

Annelies zei

Ziet er mooi uit!!

Heidie zei

wat een mooie uitwerkingen van je dd. En die foto's zijn super.

liefs Heidie

Fleurelot zei

Het ziet er supergaaf uit! En wat een leuke dametjes heb je!