zondag, januari 30, 2011

Workshop Dolls and Decorations 29 januari

Hoi hoi,
Weer eens een berichtje van mijn kant! Ik heb de afgelopen tijd aardig wat gescrapt, maar kon veel nog niet laten zien. Allereerst is er dit miniboekje. Deze heb ik gemaakt voor Pixie, als ze straks grote zus is. Het zijn erg veel foto's dus ik heb er een slideshow van gemaakt, je kunt ook alle foto's individueel bekijken door op de "view all images" knop te drukken, dan zie je ze in het geheel.

Het papier is de prachtige lijn "once upon a springtime" van Graphic 45 die ik bij Dolls heb gekocht ook. Ik heb deze gemaakt aan de hand van de workshop "book in a box" die Annemiek gisteren gegeven heeft tijdens de crop. Leuk geworden he?

Verder heb ik nog kaarten gemaakt, en een canvas voor de baby, die kan ik ook nog niet laten zien maar die volgen vast snel. En ik heb nog een slab (af) gemaakt voor de baby met restjes stof die ik nog had liggen, de achterkant is van knalroze badstof.

 Ook nog dit mini jurkje gemaakt, maatje 50/56, ook weer met restjes stof, gewoon een probeerseltje. Vrij recht model, had hem graag uitlopend geha maar dat is dus niet gelukt helaas, volgende keer beter!
Nu ben ik bezig met een romperjurkje wat ik op een site gezien had, leuke tutorial. Ook met restjes stof, en dat ziet er ook best al lief uit! Daarna nog wat voor de shop van Annemiek en dan ben ik weer helemaal bij! Nog heel even en dan gaat de real life shop van Annemiek in 's Gravendeel namelijk open!!! En die moet er natuurlijk ook leuk uitzien en aangekleed worden. Niet alleen worden daar scrapspullen verkocht, maar ook home-deco spullen, en pakketjes, én voorbeelden sieren de winkel!!

Ik kan niet zo heel lang meer achter mijn bureau omdat die pokkel toch aardig groot is inmiddels, dit is een foto van afgelopen week:

Groeit lekker door he? Dit was de 23e, moet nog foto's nemen van deze week, en alweer is die buik groter. Als het zo door gaat moet ik nog nieuwe broeken kopen voor de laatste weken!!! Ja echt! Maar goed dat zien we dan wel weer. Morgen mag ik weer op controle komen, ben heel benieuwd hoe het uk vergaat in mijn buik. De geboortekaartjes zijn af, de bedankjes ook, de enveloppen liggen geschreven en gefrankeerd, uiteraard met "geboortezegels" dus dat is lekker klaar!! Het matrasje ga ik de komende week maken voor de wieg, en als dat af is ga ik de kleertjes wassen!! En dan? Dan ben ik er helemaal klaar voor! Oké ukje moet nog wel even nog 7 weken minimaal blijven zitten natuurlijk maar toch, de stress is dan weg, alles is klaar!
Ik word geroepen want het eten is klaar, manlief heeft lekker gekookt! Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

jacqueline zei

WOWWW Angela wat een buik heb je al.....ongelovelijk!!!!

Ik vind je box en boekje echt heel erg mooi.

Succes met je verder werkjes.

Groetjes Jacqueline

Sabrina zei

Weet je zeker dat het er maar 1 is?

Groetjes Sab

Chantal zei

mooie dingen heb je weer gemaakt. Ook knap hoor hoe je die kleertjes maakt ... geloof niet dat ik dat zou kunnen.

Je baby bump groeit al aardig zeg!! geweldig!!!