zondag, januari 09, 2011

Zondag 9 januari 2011

Een heerlijk dagje!! De temperatuur was heerlijk, het zonnetje scheen geregeld, het was droog én de grootste ijs/sneeuwbende is weg!Bijna klaar voor het voorjaar zou je zo denken. Nou dat dachten wij vanochtend dus ook!

Allereerst natuurlijk even Pixie en d'r onwijs leuke outfit! Ik vond het zo grappig en wijs, daar moest ik even een paar foto's van schieten natuurlijk!
Hier een foto zonder laarzen, het lijkt alsof ze ballerina's aanheeft, maar schijn bedriegt, die zijn erop geprint! Zo grappig (verkrijgbaar bij Prénatal). Als je Pixie vertelt dat ze er mooi uitziet zegt ze "oohh mooiiiii" en loopt dan helemaal te pronken, zo ook hier. (Igor op de achtergrond is bezig met het kleinste kamertje schoonmaken hahaha)
Hier met laarzen, een tikkeltje ongeduldig omdat ik zei dat we naar buiten gingen naar de konijntjes!
Pixie heeft heerlijk bij de konijntjes gespeeld, Igor en ik hebben de voliere goed schoongemaakt en opgeruimd, het straatje achter schoongemaakt, geveegd en opgeruimd én het plaatsje bij het huis. Héérlijk was dat! Lekker frisse neus en lekker bezig zijn. Daarna heeft Igor Pixie's loopwagentje omgebouwd tot loopfietsje, daar werd het ook wel tijd voor.
Ze snapte het meteen en vond het prachtig, ze zat ook heerlijk *Broem Broem* te roepen!
Heerlijk rode wangetjes van de buitenlucht, en met de deuren open, rook het binnen weer heerlijk lente-fris!
Hierna hebben we binnen lekkere warme saucijzenbroodjes gegeten met wat warms te drinken en om half 1 pas is Pixie naar bed gegaan, ze heeft uiteraard héérlijk geslapen!

En dan nog even wat leuks.... Zondag 16 Januari a.s. is er bij Het Dolls Forum  een heuse ONLINE CROPDAG!!! Om half 11 starten we, en dit is het programma:
10.30 De lijst met bingowoorden gaan online, jullie sturen mij jullie lijstje met woorden.
11.00 Sketch door Angela
12.00 Workshop door Yvon
13.00 Pauze
14.00 Speedscrap, hier kun je een leuk prijsje mee verdienen!
15.00 Bingo, met leuke prijzen!
16.00 Blind card door Petra
17.00 Prijsuitreiking Speedscrap

Ben je benieuwd en wil je gezellig mee scrappen en beppen, meld je dan snel aan en kijk ook op het BLOG van Dolls!! Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Hopelijk doen jullie massaal mee en maken jullie dit met ons tot een zeer geslaagde, gezellige en productieve dag!

2 opmerkingen:

Annelies zei

Leuke foto's weer van Pixie. Grappig he, als ze wat beginnen te kletsen enzo. Ik heb wel heel erg veel zin in de online crop. ben benieuwd wat we allemaal gaan doen ;-)

jacqueline zei

Oooo wat een meid word het al he, geweldig!!!
En die majo.....te lief gewoon!!!!
Heerlijk dat jullie zo genoten hebben.

Groetjes Jacqueline