zondag, januari 16, 2011

Croppen en meer

Vandaag was de online cropdag van Dolls and Decorations  en het hele DT heeft enorm haar best gedaan in de voorbereidingen voor leuke workshopjes, uitdagingen, tutorials en meer. Ik heb een sketch gemaakt en uitgewerkt en daar hing een uitdaging aan vast. Dit was mijn uitwerking, het is wel een lift (eerlijk is eerlijk) van een LO die ik ooit eens in mijn jatmap heb gestopt.
Hier was mijn lieve (B)engeltje pas 10 maandjes
Detailfoto
De dag was echt super geslaagd en super gezellig, er is heel veel gescrapt door de meiden en natuurlijk gezellig veel gebept. Hier liep het thuis allemaal wat in de soep dus het laatste stukje kon ik er niet meer bij zijn.
Naast scrappen heb ik ook nog gewerkt aan diverse home-deco items want... Dolls gaat straks een live winkel beginnen, niet alleen in scrappen maar ook in Home-Deco én scrapgifts. Dit was mijn eerste probeersel!

Ik heb van Annemiek nog een super mooie lap stof gehad van Eline's huis om mee aan de slag te gaan en ik heb al een idee wat ik er mee ga maken!!!

Dan de dikke buik... die zag er vanochtend zo uit. Een paar weken geleden paste ik nog in deze bikini/tankini maar die is nu echt veel te klein, ik kreeg me net in de bovenkant geworsteld. We wilden nl gaan zwemmen vanochtend maar goed ik kon dus niet meer mee. Straks maar eens speuren naar een zwangerschapsbadpak. De zwangerschap zelf gaat goed, en met ukkie ook. Met mij helaas wat minder en deze week hopen we meer duidelijkheid te krijgen over wat er nou precies aan schort en of er wat aan gedaan kan worden om de situatie te verbeteren. Ondanks dat ik me veel zorgjes maak, kan ik toch nog wel genieten van het kleine meisje in mijn buik dat geregeld even laat weten (geruststellend) dat ze nog binnen zit en leeft ;-) (vooral maag en ribben moeten het ontzien vandaag).
Pixie groeit momenteel als kool, echt! We meten haar steeds af aan "oh vorige week kwam ze nog zover boven dat tafeltje uit, en nu al weer een stuk verder"(lekker vaag he?). Ik moest dus nieuwe kleding kopen want veel van haar geweldig leuke bakkaboe kleding maat 86 past toch echt niet meer, een deel is op MP gegaan en een deel in de zak voor beeb2. Maar goed waar haal je nog leuke kleding vandaan dan want het is zowat einde seizoen. Nou gelukkig was er overal uitverkoop, zo ook in de winkel waar ik normaal mijn Bakkaboe kleding kocht (en nu dus Persival). En voor € 20,00 had ik toch mooi even 8 kledingstukken die normaal 4x zo duur kosten! Goed geslaagd zeg ik zo. Ook bij de Hema had ik geluk met de ronde prijzen dus ze is tot de nieuwe collectie (lees lentekleding en een maatje groter dus) gered! En mama blij! Pixie ook hoor! Ze is altijd maar wat trots als ik haar in nieuwe kleding hijs en vertel hoe mooi ze is. Meestal zegt ze zelf al "oh wooowwwww mooiiiii" hihi gekke meid. Dit had onze tuttebel dus nieuw o.a. en ze vindt zichzelf al heel wat, kijk maar....
Wat een tuttenbekkie he? Héérlijk! Momenteel is ze zich ook lekker aan het uitsloven als ze aandacht krijgt of we om haar moeten lachen. Ze kan enorme bekkies trekken die op onze lachspieren werken (ook om half 7 's ochtends) en praat je na als een papagaai. K3 en Bumba zijn super favoriet, niet normaal! Ze eet weer lekker en speelt veel met d'r babypop die ze de halve dag verzorgt. Zou ze vast oefenen voor als haar zusje er is? (wishful thinking, laat me in die waan).

Verder ben ik bezig met de bedankjes voor de kraamvisite, en dat wordt super leuk! De cricut heeft het meeste werk gedaan, ik hoef alleen te plakken! Lekker makkelijk! Ik ben ook nog even bezig met een super leuk miniboekje van een workshop die Annemiek heeft gemaakt, deze dient dan, naast die van haar zelf, als voorbeeld om ook in verschillende maten en verschillende stijlen te laten zien!

Het gaat hier een pittig weekje worden, Igor heeft de hele week nachtdienst, dus dat betekent voor mij weinig slapen (ik ben een schijterd wat dat aan gaat) en overdag met Pixie op mijn tenen lopen want dan slaapt Igor. Dus voor mij denk ik weinig tijd om te freubelen oid, dus mocht het hier wat stil zijn...

2 opmerkingen:

Marit zei

Hoi Angela,

Jij ook nog de beste wensen (beter laat dan nooit toch?). Wat heb je weer mooie dingen gemaakt! Het home deco hart vind ik super, ik ben benieuwd wat je met de Eline stof gaat maken!

Wat een stoer pakje heeft Pixie aan! Prachtig dat koppie erboven!

Met het opruimen (we gaan ons huis verkopen vandaar grote opruiming) kwam ik een zwart positie-badpak van Prenetal tegen,zo goed als nieuw. Je mag het van me hebben, ik breng het anders naar de kringloop. Het is een maat L, van mijn schoonzusje geweest en die had maat 38... Laat maar weten of je interesse hebt!

Annelies zei

Ik vind het toch wel grappig om te zien dat Pixie echt wel een meisje-meisje aan het worden is. Inmiddels heb je een mooie buik gekregen!!