maandag, juli 26, 2010

Prima ballerina

Hoi hoi,
Hier weer een update na lange tijd. Ik heb me de afgelopen dagen rot gescrapt met de kit van Dolls, de nieuwe DGNB is uit en hij is leuk! Tot de nieuwsbrief eruit is, kan ik het nog niet laten zien maar daarna uiteraard wel.
Afgelopen week is Pixie in sneltreinvaart gegaan. Ze kan ineens zelf opstaan, van zitten op de grond tot los staan, ze staat ook steeds los nu zonder tafel of stoel oid. Mevrouw besloot donderdag al enkele stapjes te doen en vrijdag had ze helemaal de smaak te pakken, steeds een paar stapjes en dan weer kruipen want snel gaat het natuurlijk nog niet.
Hier staat ze los
Ze vindt alles interessant dus ook de camera!
Afgelopen dinsdag gingen we met oma naar de kinderboerderij. Deze bok vonden oma en Pixie in het begin wel even eng maar toen ze zagen wat voor hele lieve knuffelgeit het eigenlijk was, vonden ze het toch wel leuk om te aaien.
Heeeeeel voorzichtig dan!!
Hier staat madame weer los!
En ze laat zien dat ze een prima ballerina is, op 1 been staan!
Van de andere opa en oma kreeg ze een heuse speeltent, dat was natuurlijk helemaal geweldig, zie maar op deze foto hoe leuk ze het vindt! De katten overigens ook dus dikke pret in de tent. Je zag hem alle kanten op schudden soms en het gegier van het lachen was niet van de lucht!
Lekker bekkie he?
Over bekkies gesproken... Ze heeft dus 4 tanden, 2 boven en 2 onder, maar haar 5de tand (linksboven) is er ook door inmiddels, en rechts boven komen de 2e en 3e tand er al aan!!! Zo ineens gaat het heel snel! Verder eet ze nu zo goed als helemaal zelf met een vork, snapt ze waar dingen horen, dus papier hoort in de papierbak (AL het papier), luiers horen in de luieremmer (ook de nieuwe), luierdoekjes trek je UIT het plastic zakje (72 lapjes door de slaapkamer), kleding doe je IN de wasmand (nadat je net een hele wasmand met schone, net opgevouwen was geledigd hebt),  maar ook dat de blokjes IN de pot moeten, de puzzelstukjes IN het houten onderkantje, je knuffels IN bed etc. Je snapt ineens heel veel! Heerlijk om je zo op ontdekkingstoch te zien! (begrijp me niet verkeerd, behalve lekker, leuk en grappig is het wel degelijk dodelijk vermoeiend).

Vorige week vrijdag is ons nieuwste neefje Matthijs geboren, vandaag gingen we dan op visite naar Den Haag. Pixie heeft op de heenweg vooral veel geslapen, en daar heerlijk met Casper en zijn speeltjes gespeeld, ik heb me prima vermaakt met mijn kleine neefje, wat een dotje is het!
Verder heb ik nog heerlijke chocoladekoekjes gebakken, eens wat anders dan een taart, al is de nieuwste taart al weer in voorbereiding hoor ;-) EN.... volgende week heb ik mijn eerste workshop, die ik dus zelf geef!!! Echt leuk! Wendy is "de sjaak" ;-)

6 opmerkingen:

wij drietjes zei

Wat een onwijs leuk bericht, om helemaal vorlijk van te worden..al die leuke dingen! En wat leert Pix een hoop bij op dit moment...

Kus! Marij

Sylvia zei

Je ziet Pixie helemaal stralen en genieten op de foto met de speeltent. Ze leert een hoop op het moment. Nog gefeliciteerd met jullie neefje!
De koekjes zien er erg lekker uit.
Groetjes Sylvia

Dora zei

Die gaat ineens vooruit zeg...wat een enrom leuk bericht om te lezen, ook de foto's zijn weer top!
Succes met je workshop!

Wendy ten Hove zei

Hi Angela,

Ha ha, wat een grappig foto's! Ze weet wel goed hoe ze olijke bekkies moet trekken! En dat lopen gaat super, zeg, alleen moet jij haar nu waarschijnlijk heeeeel goed in de gaten gaan houden! ;-)
Wat? Ben ik 'de sjaak'? Hi hi, vast een andere Wendy!
Heerlijke koekies lijken me dat, maar ben ook benieuwd naar wat voor taart je gaat bakken, ik zag hele kunstwerken voorbij komen!

Groetjes,
Wendy

Chantal zei

Wat gaat ze inderdaad ineens snel..!!

Geweldige foto dat ze op 1 been staat trouwens!!

mmm koekjes zien er heerlijk uit.
taarten maken staat bij mij op een laag pitje omdat ik aan de lijn ben maar ben volgende maand jarig en ga dan even helemaal los :D

Annelies zei

idd een prima ballerina in de dop! Leuke foto's heb je gemaakt!