zondag, augustus 01, 2010

Scrappers update (veel foto's)

Hoi hoi
Zo ik heb weer wat scrapperigs te laten zien! Ik had afgelopen week een scrappersblock, wat een ramp zeg! Maar ja ik heb zoveel gescrapt voor Dolls dat het gewoon even "op" was. Met de cardkit 6 kaarten en 1 lo en vlak erachteraan een geweldige DGNB van Dolls, de kwartaal-kit en mensen... dit zeg ik niet als DT-lid hoor... maar gewoon als mezelf, ikke... een scrapper... wat is ie gaaaaaffff!!! Geweldig dat ik deze kit mocht krijgen en er mee aan de slag mocht gaan!!! Zwart/wit papier met veel mooie embellies en kantjes, helemaal leuk! Dit is wat ik er van gebrouwen heb, en dat is nog niet alles hoor, maar wel wat ik kan laten zien.

In de kit zat ook een fotolijstje, deze heb ik eerst beplakt met designpapier en daarna een laag kant erover dat ook in de kit zit. Daarna de embellies erop, alles komt uit de kit!!! Behalve de pearlpen dan. Ik heb het binnenrandje met zilveren embossingpoeder bewerkt en een inktpen die beide ook in de kit zaten. De buitenste rand is beplakt met een wit met zilveren kantje, al zie je dat niet op de foto terug helaas.
Het chipboard hartje ook bewerkt met het embossingpoeder.
Verder heb ik een mini accordionboekje gemaakt met foto's van de fotoshoot die Igor en ik een tijdje terug hebben laten maken. Heel simpel, maar daar vragen de foto's én het papier ook om vind ik.
De voorkant van het boekje
Het boekje heb ik in het fotolijstje geplakt.
En zo ziet het er uit als hij open staat.
In de kit zat ook een acrylvel en daar heb ik een simpel trouwlootje op gemaakt. Past natuurlijk perfect bij dat zwart/witte papier! Ik heb er een hanger van gemaakt en deze hangt nu aan de muur op de slaapkamer...
En dan ziet het er zo uit:
En nog een lootje, ook weer simpel. Ik heb het witte cardstock vel met parel embossingpoeder bewerkt voor wat meer structuur.
Detailfoto. Ik heb de swirl met crackle paint bewerkt en daarna pearl spul erover gesmeerd zodat hij goed in het geheel past. Deze bloemetjes komen uit eigen voorraad.
En dan nog iets wat niet met de kit te maken heeft maar wel met mijn dinnetje Marije... we geven elkaar eens in de zoveel tijd een uitdaging en deze keer gaf ze mij een lootje om te liften, heel apart was die en dit is wat ik er van gemaakt heb. Wat een werk was dat, en voor het eerst sinds hele lange tijd dat ik zoveel foto's op een lootje heb weten te krijgen!!!

Nu ben ik even voor mezelf aan het scrappen, een vakantieboekje, want die zit er ook al rap aan te komen, nog 2 weken. En met nog een boekje wat ik op 2peas zag en zoooo mooi vond. Ik had het papier ook liggen maar wist niet wat ik er mee moest doen, vond het gewoon heel erg mooi papier en wilde het graag hebben, ken je dat? In ieder geval zag ik een schitterend mooi boekje daar, en zoiets ben ik nu aan het maken! Ook zijn er nog kaartjes in aantocht met de kit hoor, dus daar ben ik ook nog niet klaar mee! Ik ga vanavond ook lekker verder met scrappen nu ik de mood nog te pakken heb!
Fijne avond!

7 opmerkingen:

Sylvia zei

Ziet er allemaal heel mooi uit! Het fotolijstje met boekje is wel mijn favoriet.
Groetjes Sylvia

Dora zei

Prachtige creaties allemaal en wat een hoop!

Lenet zei

prachtige creaties , en inderdaad zo veel. Je bent weer lekker bezig zo.

Lenet zei

prachtige creaties , en inderdaad zo veel. Je bent weer lekker bezig zo.

wij drietjes zei

Wat heb je weer een leuke dingen gemaakt zeg!!

Dikke kus van mij!

Wendy ten Hove zei

Hoi Angela,

Wauw!! Wat ben jij druk geweest, zeg!! Zo hé! Alweer zo'n boel creaties, super, zeg! Mooie foto's en het boekje in dat lijstje vind ik heel leuk, wat grappig dat je dat er zo uit kunt halen en erg bijzondere gezinsfoto's! Super mooi gemaakt, Angela!

Liefs, Wendy

Chantal zei

Je bent weer goed bezig!!
leuk idee van het embospoeder op witte papier... ga ik ook zeker eens proberen!