dinsdag, juli 06, 2010

Pixie's eerste verjaardag deel 1 (van 2)

De ochtend begon zoals elke ochtend, vroeg wakker! Ik nog in slaaptenu (nou ja ongeveer) en Pixie al helemaal aangekleed naar beneden en ze was helemaal verwonderd door alle slingers en ballonnen en andere versiering.
Dat is ook wel wat veel 's ochtends vroeg
Ze kreeg natuurlijk haar kadootjes en mocht ze zelf uitpakken
Mevrouw was zo nieuwsgierig dat ze door het gaatje ging spelen ipv helemaal uitpakken, voor haar was het kadootje toch echt wel leuker dan het papiertje ;-) Ze kreeg van ons een Little People dierentrein en dierentuin surprise geluiden
Na de kadootjes, was het ontbijten in de speciaal voor haar versierde stoel
En na haar broodje chocopasta was het lol met de ballon
De ochtend lekker gespeeld met haar spulletjes en aan het einde was het tijd voor een fruithap, een hele speciale, aardbeien met slagroom en (eetbare) glitters.
Na haar eerste slaapje kreeg ze haar mooie jurk aan, die ik zelf gemaakt heb en wat stond hij haar leuk zeg!! Ze bleef maar draaien en zwieren en dansen, zo lief!!!
Net na 1 uur kwam de eerste visite, mijn dinnetje Annemieke, Arjan en de meisjes en die namen ook een kadootje mee, een super leuke "koekjestrommel"
Het was lastig uitpakken dus Evi hielp graag even een handje!!!
Toen er wat meer visite was, werd het tijd voor DE kaars en HET taartje voor Pixie, helaas was het fondant door het weer wat blijven plakken dus het taartje was helemaal niet mooi :-(
maar wel lekker!!! ze zat helemaal onder!!! En dat was natuurlijk de bedoeling ook!
Dit was de "grote-mensen-taart" Verschrikkelijk mislukt ook weer door de warmte, waardoor het fondant was gaan smelten en de versiering uit ging zakken.
Maar ook deze was lekker, de top was chocolade biscuit met perenbavarois,
de tweede laag was normale biscuit met zelfgemaakte mango/passievruchtenjam en mangobavarois
en de derde laag was met citroen getrempeerde biscuit, zelfgemaakte rabarber/aardbei/framboos jam, zwitserse room en verse aardbeien.
Pixie had grote lol de hele dag (v.l.n.r. opa, "ome" Johan, Pixie, oma en papa)
We hadden een bbq  gedaan, lekkere hapjes en drankjes, dit is 1 van de 2 tafels en in de keuken stond ook nog meer. Er is nog veel overgebleven.
Na haar taartenavontuur heeft Annemieke haar even gewassen en haar (derde) schone jurkje aangetrokken, deze staat ook zooooo schattig!! Ze was heel druk aan het spelen met het Little People poppenhuis. 
Aan het einde van de middag ging ze ook nog even met tante Arianna in het badje spelen
De ene heer zorgde voor de inwendige mens, de ander vulde zijn inwendige mens, de ander luierde wat, alles kon en mocht gewoon vandaag!! Het was super relaxed allemaal!
Pixie was in opperste beste bui (hier in haar vierde schone jurkje) en bleef maar lachen en spelen.
En ook gekke bekken trekken want dat kan ze als de beste!!
Om 7 uur ging ze uitgeput en voldaan naar haar bedje toe, en ook papa en mama (die tenslotte ook een beetje jarig waren, want ja toch ook al weer 1 jaar papa en mama) waren ook uitgeput en lagen vroeg in het mandje. Maar zoals gewoonlijk was Pixie om half 7 al weer wakker! Het verslag van 5 juli volgt snel! Dat zijn ook weer aardig wat foto's, zoals de verwennerij die ze allemaal gehad heeft! Maar dat komt later!!!

5 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

geweldig om te lezen en te zien!!!

raffa zei

oh nagela wat is het snel gegeaan !! alweer 1 jaar die pop van je !! wat een heerlijk grietje zeg!! feest zag er top uit !! wat geniet ze!! nog van harte hoor mama!!
xxx raffa

wij drietjes zei

Dat ziet er uit als een groot feest!!! Fijn dat het zo'n leuke dag was :)

(K)

Dora zei

Wat een leuke dag! En erg leuke foto's en je taart is ondanks het inzakken nog steeds mooi hoor!

Wendy zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van de kleine meid al weer 1!
Wat een leuke foto's allemaal en zo te lezen was het een geslaagde en gezellige verjaardag

Groetjes Wendy