dinsdag, juli 13, 2010

Een lading kaartjes

Zo hier eens een scraplogje... En wat heb ik gescrapt zeg!!! Ik had de cardkit gekregen van Dolls and Decorations en ja daar moet je dan wel je best mee doen he? Tenminste dat is mijn mening en ik heb er dan ook alles uitgehaald wat erin zat!
Te beginnen met een simpel kaartje
Daarna een leuk tasje dat ik bij Raffa had gezien, maar zelf heb uitgetekend en gedaan
Close up van de stempel
En de achterkant
Ik heb in het kaartje een envelopje gemaakt zodat je daar eventueel geld in kan doen als kado-envelopje.
Daarna een kaartje met een extraatje, een rolletje fruitella, altijd lekker!
De binnenkant
De tag die erin zit
De achterkant
En als hij rechtop staat
Heel werk niet? Ik heb in ieder geval hard gewerkt en toen was het ook wel genoeg, vandaag heb ik lekker weer eens voor mezelf gescrapt, erg prettig kan ik je vertellen! Ik heb wederom Raffa als inspiratie gehad, ik heb een lootje van haar gelift op mijn eigen manier en ik ben zeer tevreden over de uitkomst!
Close-up van de cluster bloemen, schitterende prima's weer!! Kan ook niet wachten tot het nieuwe spul uit komt!!!
Morgen ga ik weer verder met voor mezelf scrappen, nog 11 lootjes te gaan en dan heb ik alle foto's van 2009 van Pixie gescrapt die ik wilde! Dan ga ik (als de nieuwe spullen van de CHA in nederland geland zijn en ingekocht zijn ;-) ) aan Pixie d'r 1ste verjaardagsboekje beginnen. Tot die tijd kan ik ook nog met mijn BOM en "me at 30/31" verder want we gaan een doorstart maken met de BOM op het forum van Dolls!!! Druk genoeg dus op scrapgebied!


3 opmerkingen:

Sylvia zei

Hoi, jij hebt hard gewerkt! De resultaten zijn wel erg leuk. Mooie lo heb je van Pixie gemaakt. Groetjes Sylvia

Wendy ten Hove zei

Hoi Angela,

Wauw! Jij bent heel druk geweest, zeg! Ziet er geweldig uit allemaal! Heb je al die kaarten/projecten gemaakt met 1 cardkit?! Wauw!! Oeh, die lo is erg mooi, geweldige met dat tekst papier er achter, heel sfeervol! Zo hé, je hebt nog een flinke lijst projecten te gaan! Je hoeft je niet te vervelen dus, de komende tijd!! ;-)

Lieve groetjes,
Wendy

An Zeelmaekers zei

amai ik ben helemaal weg van je LO!!! prachtig zeg....