zaterdag, mei 15, 2010

Lang geleden

Het is al weer lang geleden dat ik voor het laatst geblogged heb, en ik weet ook niet eens waar te beginnen!!

Oh ja laten we beginnen bij moederdag! Mijn allereerste moederdag zelf als mama, en wat vond ik dat toch een gek idee! Ik vond het heerlijk en Pixie besloot ook dat ik optimaal en maximaal van haar mocht genieten die dag gezien ze weigerde te slapen! Ik werd wakker gemaakt door Igor en Pixie met een tasje met kadootjes. 2 heerlijke gezichtsmaskertjes (elke week doe ik dat, niet dat het zichtbaar helpt, maar het voelt wel lekker en ontspannen) en.... iets wat ik heel lang niet had gehad omdat ik het te duur vond.... een fles Chanel No.5!! De dag was leuk, eerst naar de opa en oma in Soesterberg, want de Giro d'Italia kwam daar dus we konden niet zo lang blijven. Pixie heeft zich daar kostelijk vermaakt met de blokken/duplo.
's Middags naar mijn ouders waar ook mijn zusje+aanhang waren. Heel gezellig en lekker gegeten ook want mijn mams had zich weer goed uitgesloofd!

Hier weer wat foto's van mupke
6 mei, gekke bui mijn engeltje!!
6 mei, grapjes met papa
6 mei, ik ben heeeeeel ondeugend!!!
7 mei; we hebben een poging tot verven gedaan maar ik eet het liever op!
9 mei; een kado-taartje voor de mama's voor moederdag.
11 mei; mijn mooie meisje, met d'r mooie jurkje, het staat haar zo schattig! En ze trekt zich nu overal aan op!
Pixie loopt dus gewoon langs de tafel en stapt zelfs al over van de bank naar de tafel en terug, tot nu toe is ze daarmee maar 1x gevallen! Het is een lekkere eten die praktisch altijd met de pot mee eet! Ze vindt alles lekker, kan overal tegen, alleen krijgt nog niet alles weg omdat ze nog maar 3 tandjes heeft. Haar broodjes eet ze zelf, soms met vork zelfs! Haar avondeten eet ze voor de helft zelf, de andere helft moeten wij nog wel helpen hoor!  Het is heerlijk om haar 's avonds nog even een flesje te geven, toch nog niet helemaal baby-af zeg maar. Ze slaapt nog steeds heel goed, 1x anderhalf uur tot 2 uur, en het andere slaapje 1 uur, en dan om 7 uur haar bedje in zonder morrelen en lekker slapen tot de volgende ochtend half 8 (oké wel om 10 uur nog een flesje dan).
We hebben ook een zandbak voor haar gemaakt, de eerste keer vond ze het maar eng, maar vandaag vond ze het best wel leuk eigenlijk, ze vond het zand wel een hapje proeven waard, maar dat beviel niet zom, gelukkig maar!
Ook heb ik weer gescrapt maar dat kan ik nog niet laten zien want het is DT-werk. Wel verwijs ik jullie even door naar het blog van Dolls want daar is van alles te zien, zoals de geweldig mooie scrapkit van afgelopen maand én een DT-call! Lijkt het je leuk als Guest DT'er aan de slag te gaan, meld je dan daar aan! Ook starten we met een cardkit. Dat beloofd veel leuks te worden!!!
Ik heb nog een taartje in de maak, die is bijna af, morgen foto's maken en dan zal ik hem showen!
Fijne avond en fijne dag morgen!


4 opmerkingen:

wij drietjes zei

Ohw wat is Pix toch een lekker ding zeg! En wat gaat ze hard :) Je kan het wel blijven zeggen heh, maar het is ook echt zo. Geniet maar optimaal van je lieve mooie meisje!
X van mij

Renate Milenkovic zei

Wat een heerlijk moppie heb je. Jij zult nooit zonder inspiratie zitten met zo'n snoetje.

Groetjes,
Renate

m@deliefjuh zei

geweldig! vooral engeltje pixie :)

Dora zei

Wat een leuk verhaal weer op te lezen, en wat wordt ze groot, en dat lopen ja in één keer gaat het heel snel.
Die taart die je gemaakt hebt...wow dat lijkt niet meer op een taart zo mooi!