woensdag, mei 19, 2010

Naar de kinderboerderij en taartjes

Al van de week bedacht ik me, gezien het weer mooi zou zijn, om op de fiets naar de kinderboerderij te gaan. Ik heb tenslotte niet voor niets een complete "moeke"-fiets met alles erop en eraan! Dus ik vanochtend Pixie ingepakt, ALLES meegenomen (halve huisraad past in 1 tas) en met kind, buggy én mega tas op de fiets. Het is een lekker stukje fietsen en het ging me wonderbaarlijk goed af! Eenmaal aangekomen was het ongelooflijk druk maar dat stond allemaal voor de uitgang... om weg te gaan pfew dat is fijn! Vervolgens liepen wij al 1 van de 3 in de kinderboerderij rond te stampen. Allereerst even weer bij de lieve zachte (maar toch wel mega grote) konijntjes kijken.

Deze lieve schat was erg in Pixie geïnteresseerd en vooral haar vingertjes en jurk vond hij "lief". Pixie vond het wat minder grappig geloof ik.
Ook de lammetjes vonden Pixie wel lief, en vooral de buggy was heeeeeeel "lief". Zie mijn kleine (grote) meid daar eens wijs staan dan!
Na even kijken besloot ze toch maar dat ze ze wel kon aaien. (of d'r buggy beschermen, who knows?)
Het was erg lekker weer en super gezellig zo met z'n tweetjes op het gras. Uiteindelijk om 11 uur weer thuis en kwart over 11 lag ze in bed, en heeft tot half 2 geslapen, heel erg onder de indruk dus!

Terwijl ze sliep heb ik mijn taartje afgemaakt waar ik gisteren aan begonnen was. Wat een werk, heb gewoon spierpijn in mijn handen van het gebruik van de sugargun! Maar ik zowaar eens redelijk tevreden over mijn knutselwerkje, en vooral boetseer werkje want dat is niet mijn sterkste kant kan ik je vertellen!
Ben benieuwd wat je er van vindt, laat je een berichtje achter, vind ik altijd erg gezellig en leuk! Thnx!

7 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

ANGELA!! dit is geweldig. die taart! ik vind het echt helemaal gaaf!!!

wij drietjes zei

Ahhh je taartje is super leuk geworden joh!!! Dat muisje erbij, echt een gaaf en leuk idee! Heel lief...net als de foto's van Pix, wat gaat ze hard zeg..en wat wordt ze groot zoals ze daar staat bij de buggy, echt een meisje! Leuk heh zo die kleine uitjes met je kleintje, zoals ze daarvan kunnen genieten! Heerlijk :)

Dikke kus!

Dora zei

ow die taart, dat is echt een werk geweest al die slierten, super!

Kim zei

Jeetje wat een supergave taart zeg!!!

Groetjes Kim

Hilde zei

Ik vind hem helemaal ge-wel-dig!

Sabrina zei

Hey zus,

Wat wordt mijn nichie toch groot, ben een super trotse tante als ik haar zo zie. En wat een leuke taart zeg. Lijkt me een heel karwei, zou het geduld er denk ik niet voor op kunnen brengen. Ben vooral ook erg benieuwd wat voor vulling je erin hebt gedaan.

Dikke kus je zusje

Chantal zei

Wat een super leuk taartje heb je gemaakt!!! zal vast lekker gesmaakt hebben...