zondag, november 22, 2009

Foto's

Als scrapper zijnde, zit je camera zowat aan je hand vastgeplakt natuurlijk, hier worden dan ook veelvuldig foto's gemaakt, meestal door mij dus. En ik vind het heerlijk om te doen ook! Soms maak ik een mini-studiootje in Pixie d'r kamer en is ze welwillend fotomodelletje, en ze is er nog goed in ook! Hier zijn er een paar die ik op 5 november gemaakt heb en onlangs bewerkt en afgemaakt.

Igor heeft Pixie van de week in bad gedaan, dat doet hij niet zo heel vaak dus dat moest ik wel even vast leggen natuurlijk, madame zit nu in haar badje, want liggen, daar is ze nu echt te groot voor!

En ze blijft het heerlijk vinden de kleine waterrat, heeft ze vast van d'r moeder ;-)
Dit pakje kreeg ze op 10 oktober op de crop en dat past ze nu al! Ze gaat zo verschrikkelijk hard zeg!!! We hebben donderdagavond dan ook heerlijk geshopt voor haar en uiteraard veeeeel te veel gekocht hahaha maar ja soms mag en kan dat ook wel ;-) hele leuke jurkjes, rokjes, truitjes, vestjes en feestkleding, schoentjes, maillots en een knuffellapje (zodat de ander in de was kan).


Vandaag zijn we naar P&P in Doorn geweest, even wat cardstock opgehaald en een album voor Pixie d'r 30x30 lootjes want er ligt inmiddels een aardige stapel! Dan is dat ook maar weer opgeruimd toch!? Nu ga ik lekker even scrappen want Pixie ligt lekker te slapen en manlief zit tekenfilms te kijken hihihi Fijne zondag verder

3 opmerkingen:

Ria zei

Hele leuke foto's weer angela! Dat pakje staat haar wel heel leuk, maar ik ben bang dat je er niet lang plezier van zult hebben als ik naar mevrouw gezond kijk ;)

Marije's Scrapsels zei

Wat een prachtige reportage is dat geworden zeg!!! En wat ziet ze er goed uit :) lekkere bolle wangen en buikje hihi ze heeft het goed bij jullie!

Liefs, X

ScrapEnjoy zei

Wow Angela....wat een schattige foto's van Pixie, wat heeft ze toch een heerlijk bekkie....knap kind hoor.
Geniet nog maar lekker van haar, want de tijd gaat snel.

lieve groet Lilian