donderdag, november 05, 2009

Mini Pixie deel 2

Zo hier is dan update nr 2 van het Pixie-maxi boekje over juli 2009. Ik heb nog een heel eind te gaan hoor, en ik heb al zoveel foto's erin verwerkt, heb nog een klein stapeltje liggen maarrrrr ik moet er nog meer printen!!! Dus ik ben er nog niet nog lange niet, nog lange niet! En het erge is.... ik heb al foto's én papier én een mini klaar liggen voor de volgende!!!

Achterkant flop 3 en voorkant flop 4

Flop 4 binnenkant en tag op voorkant


Kaartje in flop 4

Achterkant flop 4 ingevouwen


Achterkant flop 4 uitgevouwenVoorkant transparant die ik tussengevoegd hebNog een heel eind te gaan dus maar het is ook zooooo leuk!!! Elke dag een stukje verder, al is het maar 1 kantje of 1 kaartje of 1 fotootje, maar het vordert gestaag en het gekke is, ik neem er ook uitgebreid de tijd voor! Normaal word ik langdurige projecten op een gegeven moment zat en ga ik de laatste blz afraffelen, maar nu niet!

Verder is mijn meisje vandaag precies 4 maanden, ik heb de eer haar nu 1/3e jaar te mogen kennen, van haar te genieten (en soms ook minder)! Vandaag is ze ook zo ongelooflijk vrolijk, ze lacht al de hele dag door, eet goed, slaapt goed, speelt lekker en kletst en draait En..... poseert! Ja ook dat nog want elke 5e van de maand doe ik natuurlijk een fotoshoot! Dit is 1 van de foto's met witte achtergrond ruw dus onbewerkt. Ennn mijn mama is vandaag jarig! Mams van harte en tot zondag!!!


Ook Eros en Eos waren vandaag nog "aan de beurt" bij de dierenarts wel te verstaan. Eros moest "geholpen" worden, wat heel goed gegaan is en hij loopt hier weer vrolijk rond alsof er nooit wat gebeurd is. De meiden bij de DA waren wild van hem en ze hebben allemaal foto's van hem gemaakt hahaha. Eos is het minder goed bekomen helaas. Ze heeft een aangeboren hartruisje. De fokster heeft ons heel netjes gewaarschuwd daarvoor maar wij hebben toch de keus gemaakt dat ze mocht komen. Nu met 7,5 maand moesten we het laten controleren en helaas zit het er nog. Ook in het belang van de fokster (ivm mogelijke HCM) gaan we maandag naar een gespecialiseerde arts in Amsterdam om een echo te laten maken en het verdere verloop met de internist te bespreken. Spannend dus nog even, keep my fingers crossed want de DA heeft haar ingedeeld in categorie 4 tot 6 en dat is de ernstige vorm. We zullen zien!
Dit was het voor nu, en het is ook genoeg he?! Ik ga "lekker" nog wat was wegwerken, dan mijn meisje badderen en in bedje leggen en zelf aan mijn avond beginnen!


9 opmerkingen:

Anoniem zei

zoooooooooo mooi!! wat maak je trouwens een prachtige foto,s zeg!! gat oortje en mondje ...echt zoooo lief!! nou meissie je hebt je best weer gedaan hoor!! liekfs raffa

Angelique zei

Woowww prachtig zeg Angela, krijg geen genoeg van Pixie,

Angelique xxx

Tamara zei

prachtig word het boekje meid en juist goed dat je er de tijd voor neemt.. dan krijgt pixie allemaal mooie cadeautjes mee later.. xx

Marije's Scrapsels zei

Ooohw deze blz zijn ook alweer zo mooi!! Het wordt echt een kunstig boekje :)

X Marije

Anoniem zei

Wow...prachtig weer meid! Pixie is ook zo'n lekker moppie he, heeeele leuke foto's heb je weer geplaatst, vooral die waar ze zich omdraait. Hihi, lekker ding!

Liefs,
Mariëlle

carlies zei

ow wat is dat boekje prachtig zeg
mooi om later in te bladeren als ze groot is

groetjes carla

Anoniem zei

Deze zijn ook weer allemaal stuk voor stuk super mooi geworden! Het wordt echt een geweldig boekje! Het idee met de vlopjes is gewoon ook erg leuk.

Liefs Joyce

Anoniem zei

Je mini-maxi wordt echt supergaaf!

Liefs Nicole

Chantal zei

Je boekje wordt geweldig!!!
welk papier heb je er voor gebruikt???