dinsdag, november 03, 2009

lootje tussendoor

Soms heb je van die dagen dat je even niet weet wat je moet doen, nou vandaag is het er weer zo een. Pixie d'r schema is een beetje in de war en wil de hele dag lekker warm en gezellig tegen me aan hangen, verder niks. Dan moeten we dat maar zoveel mogelijk toelaten he? Dat resulteert in veel knuffelen en heel weinig doen!


Ze heeft helemaal ontdekt hoe ze om kan rollen en dat doet ze nu dan ook steeds en de grootste lol heeft ze daar om! Ze giechelt dan de hele boel bij elkaar, lekker ding!


Ik heb gisterenavond een lootje gescrapt, even tussendoor want ik zag het ff niet meer met het mini/maxiboekje. Het is een scraplift geworden, de lo zag ik op 2 peas en vond hem zo mooi! Dit is mijn versie geworden ervan. Ik ga straks aan nog een lootje beginnen, ook met deze papierlijn (ook een scraplift) en dan ga ik weer verder met het boekje. Ik zal er waarschijnlijk 1 envelop uit halen want ik heb zoooo goed geteld (dacht ik) maar toch kom ik foto's te kort en om er nou NOG meer te gaan printen en scrappen pfff dat wordt wel veel, er zitten al meer dan 35 foto's in als hij zover klaar is! Ik moet er dan nog zo'n 8 printen, dus wellicht dat ik dat maar over sla. Ik ben nl niet zo heel goed in langdurige projecten, maar toch begin ik er steeds weer aan, stom he? hihih het resultaat is vaak zo leuk uiteindelijk!!

Het is erg jammer dat het vandaag niet zulk mooi weer is, ik heb de afgelopen dagen nl steeds een eind gewandeld 's middags met Pixie in de draagzak en dat vonden we allebei super, maar vandaag regent het en is het grijs, grauw en fris dus we slaan even over, hopelijk morgen weer, want frisse lucht door je koppie is best heel lekker! We gaan wel elke dag naar buiten maar meestal is dat naar het dorp om boodschappen te doen, en hier in de buurt is zoveel mooie natuur dat dat ook erg lekker is!
Het is inmiddels al weer 10 over half 5 en Igor zal zo thuis komen uit het werk (om 4 uur stond hij nog in de file) en Pixie wil haar spercieboontjes denk ik zo ook wel dus we gaan maar aan ons avondritueel beginnen! Om 7 uur/half 8 is het weer "mama-tijd". Nu ligt ze nog heerlijk achter me te kletsen hihi ook gezellig!
Fijne avond weer!

6 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Hij is weer leuk!! En wat een lieve foto's heb je gemaakt zeg :)

X

Ria zei

mooie lo zeg!! je zwart wit foto met Pixie is te lief...en wat een lekker bolle toet heeft ze ...

Angelique zei

wowww wat een mooie lo, die is echt gaaf An! En die foto's van Pix, superrrrrr

liefs Angelqiue xxx

Anoniem zei

wowww ans wat een gaaf lootje van je moppie zeg!! en wat een gave stempel he ...leuk ook met dat rood!! liefs raffa

carlies zei

wat een schatje zeg super mooie
layout zeg

groetjes carla

Anoniem zei

Wat een gaaf lootje!! Vind hem echt prachtig geworden! Gaaf papier en super gave emblishments allemaal!
En wat een lekker ding die Pixie! Heerlijk dat lieve lachje!

Liefs Joyce