donderdag, november 12, 2009

maxiboekje pixie deel 3

Nou dit is al weer deel 3 wat gaat het hard en wat is het veel maar het is zoooo de moeite waard vind ik! Zo lang heb ik nog nooit over een project gedaan, maar ja ik kan natuurlijk ook niet lekker achter elkaar door scrappen met zo'n tuttie! Dit zijn de foto's weer van tot zover.

Achterzijde transparant, hier komt wellicht nog een fotootje in en voorkant flop 5

Achterkant flop 5


Voorzijde flop 6

Binnenkant flop 6
Achterzijde flop 6


Voorzijde flop 7 met flap dicht

En flop 7 flap open

achterzijde flop 7

Ik ben nu bezig met de voorzijde van flop 8 dus in totaal nog 3 floppen en dan nog de kaartjes erin. Dat zal vooral tekst zijn en wellicht wat foto's maar wel clean and simple gescrapt want anders wordt het echt té dik! En het is al zo'n dikkerdje inmiddels! Nog heel even maar en dan is het klaar! En dan heb ik een super gaaf mooi boekje waar ik mega trots op ben!

Pixie heeft de boel weer eens in de war gegooid met haar eigen planning hihihi ze slaapt al 2 uur, dat is gewoon eng want dat is heel lang geleden! Maar de rust is wel even heel erg lekker hoor! Ze heeft vannacht niet zo gespookt, ze kwam om kwart over 10, toen wilde Igor haar de late papfles geven maar die wilde ze niet en viel zo weer in slaap om vervolgens om 12 uur weer te laten horen dat ze er ook nog was en nu écht wel eten wilde! Dus ik er uit gegaan en om 5 uur vanochtend hetzelfde verhaaltje, maar dat vond ik niet erg. Om kwart over 8 was ze al weer lekker wakker, en hebben we eerst samen rustig wakkergeknuffeld en toen om 9 uur weer eten. Lekker naar het dorp geweest, al was het bar fris zeg brrr tijd om de sjaal te gaan zoeken! En als ze zo wakker is gaan er het park weer in voor onze dagelijkse wandeling! Het zonnetje schijnt inmiddels dus dat zal wel lekker zijn!


5 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Jeetuje, mijn mond valt open van verbazing (alweer), wat een prachtig album wordt dat zeg!!

Liefs, Marije

ScrapEnjoy zei

Wow...........wat heb je er weer iets moois van gemaakt Angela.... wat is dit een mooie herinnering voor Pixie, maar ook super om er af en toe in te kijken.
Geweldig meis.

lieve groet Lilian

Tamara zei

hij is hartstikke mooi zeg!! wel een keer showen hoor, bijv met de volgende crop.. want volgens mij is die in het echt nog mooier hihi

lieve zwembad foto's en fotoshoot foto's met het wit ook :) goed dat het zo goed gaat met pixie en slapen ook geregeld.. xx

jacqueline zei

Wowwwwwwie zeg, wt een allemachtig leuk/lief/gaaf boek (je) is dat geworden!!!!

Groetjes Jacqueline

Céline zei

Wat een onwijs mooi boek (boekje kan ik het niet meer noemen, :-) )
Echt schattig!!
xx Céline