dinsdag, november 10, 2009

En al weer 4 maanden

Op 5 november (mama's verjaardag) was onze kleine muis dus al weer 4 maanden oud. Ik heb een fotoshoot met haar gedaan op een witte achtergrond, en de foto's netjes gemaakt in Photoshop CS3. Niet allemaal natuurlijk want daar is geen beginnen aan! Sommige foto's zijn helaas wat wazig maar toch wel mooi vind ik zelf ;-) Hier zijn er een paar


Afgelopen zondag vierde mijn mam d'r verjaardag voor ons (de kids en kleinkids)en dat was erg gezellig. Uiteraard was "opa" weer erg blij zijn kleindochter te zien en moet je ze nou zien samen! Lief he?
Ze heeft van opa en oma een panda rammelaar gehad nou met beide handjes strak vasthouden hoor! Helemaal blij is ze er mee!

Ook zijn we zondagochtend weer gaan zwemmen en dat was super lekker, ook voor mij, Pixie geniet daar echt van en begint nu al lekker te spartelen en te lachen en te "kletsen". Ze is na 30 a 40 minuten wel compleet gesloopt hoor! (en ik ook lol). We willen het om de week gaan doen nu. En de volgende keer nemen we de wandelwagen mee, want dan ga ik terug lopend om te kijken hoe ver het is, dan kan ik nl eventueel ook doordeweeks eens gaan zwemmen met haar! Zo je ziet op de foto, hadden we het hele zwembad voor ons alleen! Super de luxe he?

Sinds een week maken we haar wakker tussen 10 en 11 voor een papfles, wat voorheen niet lukte (een late voeding) lukt nu dus gelukkig wel. Ze slaapt dan ook (meestal) door tot 5 uur waar ik erg blij mee ben, zo kan ik van 10 tot 5 slapen (= 7 uur) en van half 6 tot ongeveer 9 uur ook nog. Gisteren heeft Igor die fles gegeven en lag ik dus vroeg in bed en heb ook geslapen van 10 tot 5, wel lichtjes maar toch.... Ik hoop heeeeeel erg dat dat vannacht weer het geval is want ik heb dringend slaap nodig na de spanningen en stress en emoties van de afgelopen tijd!!! Overdag slaapt Pixie maar 2x over zo'n 40 minuten dus dan kan ik ook niet even tukken.

Scrappen wil ook niet zo lukken de afgelopen dagen maar goed dan maar even niet! Het heeft geen haast! Komt vanzelf weer! Heb geloof ik wel een beetje last van de herfst dit jaar, mocht nl van de zomer niet in de zon ivm zwangerschap en later ivm antibiotica dus ik heb ernstig te kort aan vitamine Zon ;-) En het weer is momenteel ook niet om over naar huis te schrijven! Dus ik nestel me maar weer lekker op de bank met een kop thee, Pixie en een muziekje en ik vermaak me wel ;-)


1 opmerking:

Marije's Scrapsels zei

Dat zijn mooie foto's geworden zeg!!! Echt heel gaaf :)

X