maandag, april 21, 2014

Skylars verjaardagsweekend met Pasen deel 1

18 april is ons kleine grote meisje jarig, 3 jaar al weer!!! En deze blog doe ik even in 2 delen want jeetje wat heb ik weer veel foto's! En het was eigenlijk ook 2 dagen. De 18e vierden we het als gezin.
We hadden allerlei wilde plannen maar door het weer en trage start is het er niet van gekomen, maar toch was het een leuke dag!

We begonnen 's ochtends vroeg al met... KADOOTJES!!!
En zoals elke verjaardag... krijgen alle "niet jarige kindjes" ook een kadootje, dus ook Pixie! Ze is er helemaal blij mee!
Ze kreeg Lalaloopsy oorbellen, ze is dol op die poppetjes en dit poppetje heet Pix.E Dus je spreekt het uit als haar naam en dat is zo grappig! Ze is er heel blij mee en wil ze meteen in en dat doen we dan ook!
Ze helpt Callen met uitpakken van zijn kadootje en Callen kreeg een armbandje met zijn naam erop. Dat kregen de meisjes ook, en hij dus ook!
Pixie helpt Skylar wel even met het uitpakken van het grote kado!
Callen speelt ondertussen gezellig met een ballonnetje
Skylar kreeg mooie knipjes voor in haar haar, ze is er dol op met kanten strikjes en die moeten dan ook in je haar natuurlijk
Omdat we niet haar grote verjaardag dus we hadden wel taart maar een gewoon vlaaitje maar WEL met 3 kaarsjes natuurlijk!
Maar hij smaakte er niet minder om gelukkig!
We hebben kuikentjes en Skylar is er dol op en dat is dus elke dag minstens 5x knuffelen! Schattig plaatje he?
Skylar houdt van Paarden, pony's, ze houdt er van dus we gingen (als back up plan vanwege het slechte weer) naar boerderij de gagelgat en naar de Paardenkamp. Het was koud en waaide hard en we hadden het koud en de meisjes waren meer onder de indruk van hun eigen rugtasje met eten en drinken en waren daar druk mee. De rest kon ze niet zo heel veel schelen geloof ik!
Er was wel mooi uitzicht op het weiland En Pixie klom graag even op het hek om beter naar de paardjes te kijken
Deze paarden waren best heel groot en Skylar maalde er niet om en stond er gewoon onder (niet op deze foto), ze voelt zich zo op d'r gemakje bij paarden dat het haar niet boeit om eronder te staan, zo schattig!!
En de rest van de dag hebben we het rustig aan gedaan, lekker getut, met kadootjes gespeeld en lekkere dingen gegeten! Superdagje dus toch wel! Morgen deel 2, haar grote verjaardagsfeest! En dat was zo leuk, ik zit nog na te genieten!

Geen opmerkingen: