Ok dit recept is zelfbedacht en ZOOOO lekker!!!
Nodig voor 3 personen ongeveer of 2 volwassenen en 2 kids
1 doos verse pasta (albert heijn gekocht)
1 potje hollandaise saus (albert heijn)
1 doosje garnalen
2 pangafilets basillicum/lemon uit de vriezer
1 venkelknol
1 el worcestersaus
peper/zout
Bereiding
Snijd de venkel in dunne reepjes. Zet water op voor de pasta en kook deze volgens gebruiksaanwijzing.
Doe olie in de wok en roerbak de reepjes venkel. Snijd ondertussen de ontdooide filets in stukjes en doe ze bij de venkel in de pan en roerbak mee tot het bijna gaar is. Doe dan het bakje garnalen erbij en roerbak deze nog even mee, doe er de worcestersaus bij en breng op smaak met peper en eventueel nog wat zout.
De Hollandaise saus warm je op in de magnetron en roer je door de gare pasta.
Doe je pasta met saus op je bord, en schep je vis/venkelprutje er bovenop... HEERLIJK!!!!
Variatie: Je kunt er eventueel ook voor kiezen nog wat spinazie erdoor te doen, of bosuitje fijngesnipperd. Ook kun je heerlijk een champignonnetje erbij doen of shii take! (of eigenlijk elke vorm van paddenstoelen ook) en je kunt het eventueel zoeter maken door zoete ketjap erdoor te doen tijdens het koken of pittiger maken door er chilisaus over te doen.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten