woensdag, november 20, 2013

Callen week #9

Lieve Callen,
9 weken oud, 2 maanden! Dat betekende een fotoshoot. Zoals ik bij allebei de dames ook gedaan heb, op de dag dat ze weer een maand ouder zijn, een fotoshoot doen in een zelf opgezet studiootje en het lukt best! Oké je moet geluk hebben dat ze meewerken en hoe groter ze worden hoe lastiger dat wordt! Maar afgelopen zaterdag toch weer een poging gewaagd en dit is het resultaat, tenminste dit zijn 6 van de ruim 300 foto's die ik gemaakt heb, ook van de dames hoor!

 Je bent een dromertje en dat is best heel erg lief! Je kan zo mooi voor je uit staren!
 En je bent echt gaan lachen ook afgelopen week, vrij makkelijk nu, wat eerder nog veel moeite koste! Echt zo heerlijk dat als ik je 's ochtends uit je bedje haal meteen een dikke smile te krijgen van jou!
 En hier nog zo'n mooie smile
 En een nog veel mooiere, hier schiet ik spontaan van in de lach en smelt ik tot een klein plasje! Sjucht!
 En deze vind ik zelf heeeeel erg mooi! Ik wou alleen dat ik wist hoe je die witte vlek van het raam in je ogen weg kan werken, dus als je tips hebt....
Je bent sterker geworden, je kan je hoofd nu heel goed en lang optillen, je kijkt zelfs dan om je heen en ik zag zelfs dat je aan het oefenen was om je om te rollen van buik naar rug! Je vindt je mobiel in de box echt helemaal geweldig en volgt de speeltjes met interesse, prachtig om te zien! Je hebt nog steeds hetzelfde slaapritme, al komt het steeds meer voor dat je pas na 3 uur komt voor een voeding ipv om 1 uur en om 5 a 6 uur! Ik klaag niet hoor! In de ochtend doe je een hazenslaapje van 30 minuten, dan van 10 tot 2 (!!!) een lange slaap en dan tegen 4 uur nog een hazenslaapje. Om 6 uur ben je vaak afgedraaid en dan is het badderen en masseren en voeden en slapen! Heerlijk makkelijk ventje! Je bent nog meer beweeglijk en je bent echt heel erg aan het babbelen en er komen steeds meer geluidjes uit, verschillende geluidjes ook!
We snappen elkaar echt heel goed en we voelen elkaar goed aan. Je bent ook echt een mamma's kindje want je papa doet echt geen goed bij jou, wat soms wel jammer is hoor, want mama wil heel soms ook even wat alleen doen ;-)  Maar het is zeker geen straf om je lekker veel bij me te hebben! Ik ga je nu dan ook weer lekker knuffelen want je ligt me te roepen vanuit je box!
<3 dikke="" fellow="" je="" kussen="" little="" mama="" p="" van="">

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een prachtige foto's van jullie mannetje! Groetjes Sylvia