woensdag, december 19, 2012

Nog 6 dagen

En dan is het eindelijk kerst! En wat kijk ik er naar uit zeg!!!
Maar eerst de afgelopen dagen....
We zouden een weekendje weg gaan, naar Center Parks, en jeetje wat keken we daar naar uit zeg! Vrijdag alles lekker ingepakt en op om 2 uur Skylar uit bed gehaald en in de auto. Een rit van ruim 2 uur ivm rare route die we gestuurd werden en drukte op de weg, maar hey we hebben dvd in de auto en Woezel en Pip zijn erg geduldig als je steeds op play drukt ;-)
Eenmaal daar aangekomen waren de kindjes lekker uitgelaten en blij. Alle deuren open gezet zodat ze lekker het huisje konden verkennen. Het eerste was ons opviel was de lucht in huis blergh vies bah! Echt alsof er in een 4 persoonshuisje 30 man had gewoond, gerookt ed en nooit was schoongemaakt. WC stond, beestjes, spinnen en vliegen in de badkamer jaiks! Blaffende honden bij de buren, huisje stond langs een treinbaan ook  altijd een A-locatie en nog VEEL meer dingen!! Echt zo'n tegenvaller! Maar goed de meiden hadden enorme lol. We hebben het tot zaterdag eind van de middag volgehouden en toen, na nog meer dingen, was de maat vol en hebben we uitgecheckt en een klacht ingediend. Tot op heden zonder resultaat of antwoord, erg jammer.

Gelukkig vonden de meiden het heel erg leuk, hebben zich goed vermaakt en gedragen, goed geslapen dus dat viel reuze mee. We weten nu in ieder geval dat het wél kan en kijken al uit naar een volgende keer dat we ergens heen gaan!

We kregen bij de ingang een kado-doosje en Skylar klom meteen op tafel om dat doosje uit te pakken toen we binnen waren!
 Pixie pakte meteen haar spulletjes uit en ging op bed in "haar" kamer lekker zitten spelen.
 Aan het ontbijt de volgende morgen, kindjes blij, mama blij!
 Pixie genoot van de hele grote stoel!
 En Skylar was gewoon lekker heeeeel ondeugend, kijk maar naar die blik in dr ogen!
Hopelijk krijgen we snel een herkansing want ff lekker eruit...zijn we wel aan toe!

1 opmerking:

Petra zei

Oh wat jammer dat het huisje tegenviel. Wij zijn twee keer in CenterParcs geweest en 1x in een Roompot park en ik weet wel wat mijn voorkeur heeft... die laatste dus.
Je hebt wel weer mooie foto's van je meiden gemaakt! :-)