maandag, juli 02, 2012

Creatieve update

Zo blog je bijna niet, en zo ineens achter elkaar door! Heb de smaak weer te pakken hoor!
Ik wilde graag foto's laten zien, maar het was even zoeken naar het welbekende kabeltje, want... we hebben sinds eind april 2 hele lieve Franse Hangoorkonijntjes, die huppelen vrolijk naar binnen als de deur open staat (groot hok met vrije uitloop op het plaatsje achter) en ze hadden het kabeltje (wat ik dus niet opgeruimd had) te pakken en 1x raden hoe dat eruit ziet na een konijnenaanval, precies, niet meer te redden!

Anyhoe, gelukkig zijn we niet voor 1 gat te vangen en heb ik nog een hele doos vol met allerlei kabeltjes en gelukkig zat er toevalling ook nog een goede tussen ook! Hoera gered! (note to self: ruim zo je kabeltje even op!)

Hier is dan mijn eerste creatieve uitspatting van de afgelopen maand... Een heuse barbietaart voor Julia, 6 jaar geworden. Ik ben er zelf zeer tevreden over en de jarige dame ook dus dat scheelt!
 

Daarnaast heb ik nog allerlei mini's gemaakt, maar ze zijn té maxi om in foto's te laten zien dus ik heb van het eerste album dat helemaal af is, een filmpje gemaakt, het is het albumpje van Skylars eerste verjaardag dat we vierden op 15 april jl. Enjoy!!
Ik heb nog een vakantiealbum gemaakt, ook een online workshopje, errug leuk! En nog een workshop Pieces of Me gedaan op twopeasinabucket. Ik heb mijn eigen draai er maar aan gegeven, af is ie nog niet maar na Pixie d'r verjaardag ga ik daar mee verder én nog een soort "tas"gemaakt, die ook bijna af is alleen nog geen bestemming heeft en daarom ook erg kaal. Ik heb dus niet stil gezeten.

Afgelopen weekend heb ik met restjes stof een dekbedovertrek voor Skylars bedje gemaakt. Allemaal vierkantjes aan elkaar, wat een werk weer! Maar dat weerhield me er niet van ook nog aan een verschoonkussenovertrek (woordje voor scrabble?) te maken met vierkantjes die ieniemienie zijn! Ik vorder lekker maar vandaag even geen tijd meer dus morgen weer verder! Niet dat ik dan veel tijd heb hoor maar dan prop ik het wel ergens tussen. En... dankzij mijn dinnetje Mieke, heb ik het debiele idee in mijn hoofd gehaald om een grannysquare sprei te maken..... voor mijn eigen bed!!! Dat is dus huge! Nou ja het hoeft morgen niet af te zijn, dat scheelt! Ik heb al garen in huis en een naald, al video's op youtube bekeken en dat gaat vast lukken! En anders komt Mieke de 20e me lekker helpen ;-) Nou goed tot zover even de update, als er weer foto's/beeldmateriaal is meld ik me weer ;-)

2 opmerkingen:

Céline zei

Wat leuk om je weer eens op je blog te zien! Taart supergaaf en boekje prachtig!
Blog vooral lekker door want ik vind het altijd leuk om te lezen.
Enne haak ze verder!

Annelies zei

Verder heb je geen plannen toch??? Haha!! Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen!! Goed bezig weer!

Liefs,
Annelies