vrijdag, juni 29, 2012

Update deel 2

Zo update deel 2, er valt wel weer wat te vertellen wat we allemaal hebben meegemaakt! Allereerst ben ik even uit de running geweest door een ontsteking in mijn kaak en binnen 2 dagen bij de kaakchirurg op zijn tafel liggen om je verstandskies eruit te snijden en de ontsteking te verhelpen. Ba bah, ik ben er 3 dagen echt ziek van geweest nadien! Leuke bijkomstigheid.... ik mag na onze vakantie weer want het laatste stukje verstand (lees: laatste verstandskies) moet er ook uitgehaald worden. Ik denk dat ik maar een kamer regel in een of ander relaxoord ofzo voor erna!

Skylar doet gewoon mee in de tandenellende want ze krijgt een kies en het laatste tandje tegelijkertijd én ik ontdekte ook nog een bobbel aan de andere kant dus ik denk dat daar ook een kies zit te rommelen. Ze loopt inmiddels als een kieviet, nou ja ze RENT zowat!!! Ze heeft er de grootste lol in en begon, net als Pixie, de dag na haar verjaardag!!! praten wil ze niet echt. Ze snapt "bah" en zegt ook op de juiste momenten bah, zegt Ja (ook goed getimed) en papa en mama komen er desgevraagd ook uit, en heel beleefd, daaahhh (dank) als je iets geeft of krijgt! Voor de rest... ze denkt... jullie snappen me ook wel als ik gewoon "eehh" zeg. En helaas gelijk heeft ze :(

spelen met d'r zus' nieuwe zonnebril
op zondag in het tuincentrum lekker een bossche bol eten met papa

 Schilderen voor vaderdag natuurlijk!

Pixie is een overheerlijke eigenwijze dwarshark van bijna 3 jaar die erg zelfstandig en betweterig en slim is. klinkt wellicht een beetje negatief, maar zo is het niet bedoeld. Ze wil haar eigen brood smeren, kleed zichzelf aan en uit (vooral dat laatste, ook wanneer je het NIET wilt), gaat zelfstandig naar de wc (gebruikt daarbij meters wcpapier) en is volledig zindelijk, ook 's nachts, zo van de een op de andere dag. Zo trots op haar!!! Ze doucht en baddert zelf, droogt zichzelf af etc, zo knap! Dat gaat hard ineens hoor. Wat haar favoriete bezigheid is momenteel... helpen! Ze wil overal bij helpen, boodschappen opruimen, boodschappen doen (eigen mini-karretje), klussen (geeft schroeven aan ed), eten koken (champignons snijden is favoriet), tuinieren op de moestuin (en trekt precies de goeie plantjes eruit, onkruid dus), geweldig kind met een mega gebruiksaanwijzing, pittig ding!

Een zonnige dag in mei, ijsklontjes knagen!
Ook in mei, een springkussen gekocht, helaas binnen 2 dagen stuk, met dank aan loslopende konijnen!
Op zondag in het tuincentrum lekker klimmen en klauteren (mini monkeytown)
En dan... ik ben begonnen met rijlessen! Jawel 2 uur per week achter elkaar, erg zwaar maar wel leuk! Ik ben met theorie bezig maar dat gaat niet zo snel. Ben veel moe 's avonds en overdag komt er niks van met de ukkies. In het weekend is het klussen en op woensdag is mijn to-do lijst zo lang!!! Dan zijn de meisjes wel bij opa en oma, maar kan ik allerlei dingen doen waar ik anders niet aan  toekom. Ik zei net nog tegen Nic... schilderen en kleine kindjes gaat niet samen, en als ik ze meeneem naar boven om de kamertjes op te ruimen, maken zij aan de andere kant er weer een zooitje van. Dan heb je 1 vrije dag in de week, de woensdag dus, en dan loop je als een kip zonder kop door je huis heen te struinen met je nieuw verworven Ipad onder je arm (so much thanks to my dear husband!!) waar een MEGA todo lijst op staat!!! maar nu even pauze om te bloggen (zat toevallig op de juiste pc want had net mijn administratie gedaan).

Zo weer een lange update, er volgt er gauw weer een met creatieve dingen ;-)
Heb de smaak weer te pakken!
xxx

1 opmerking:

Annelies zei

Heb je ergens tussendoor nog wel tijd voor creatieve uitspattingen of dat niet?? Leuk om zo je verhaal te lezen :-)