maandag, juli 09, 2012

The day after...

The big party van Pixie! Het was echt super gezellig!
's Ochtends uiteraard de nodige voorbereiding en gek genoeg zonder stress!! Normaal lopen we voor een verjaardag je de tandjes te werken en deze keer gewoon om 1 uur op ons gemakje al helemaal klaar! En de kids ook! Het feestje begon om 2 uur, nou wat duurt dat uurtje lang dan!

In ieder geval, het was zo ver.... dit was de verlangde Woezel en Pip taart, die wilde Pixie zooooo graag! Nou tadaaaaa alleen vielen de beste W&P wat groot uit en vielen er dus ook af (de helft van het fondant mee nemende in hun val, half lege taart achter latende!)

Nog even een vooraanzichtje erbij....

En Pixie d'r eigen meppertje, die ze ook heeeeeel graag zelf wou versieren, nou geen probleem meid ga lekker je gang!

Toen we op visite zaten te wachten, kon de kleine smulpaap het niet weerstaan om alvast te snoepen van de taart ;-) Lekker ding, zie haar eens glimmen dan, zo blij is ze met d'r volle bakkes hihihi
Skylar was ook het zonnetje in huis, wat wel nodig was want de regen viel met bakken uit de hemel zeg! Een zeil gespannen want we zouden bbq'en... en dat is gelukt want zodra het feestje begon, werd het droog!!!
Nog even lekker met mama kroelen op de bank voor het feestgedruis losbarst...

En even dollen met papa natuurlijk!

En dank komt het moment van de taart, en kijk nou toch wat een prachtig engeltje mijn meisje is... sjucht, in de categorie "lucky shots" is dit er wel een uit de top 10 hoor!!!

Nou braaf wachten tot iedereen klaar is met (verschrikkelijk vals) zingen, en dan blazen maar!

Samen met Skylar de taart opeten, dat was leuk! Lekker snoepen van het fondant vooral, en Sky was helemaal blauw aan het einde, smurfje!
Eenmaal losgebarsten was het gauw een dolle boel, de kindjes hadden binnen alles overhoop en de volwassenen zaten buiten te bbq'en!

Tante Arianna was er ook, met nieuwbakken nichtje Joyce, hier ongeveer 9 weken oud. Skylar is dol op Joyce en  aait haar heel zacht en voorzichtig en lief steeds over haar bolletje en zegt dan "aai aai" echt om te smelten zo lief!
Toen gisterenavond het feest was afgelopen en de kindjes op bed lagen, heb ik nog even een paar foto's gemaakt van de kadootjes. Dit is niet alles want de kleertjes lagen al boven, en sommige dingen MOESTEN mee naar bed ;-) zoals een zaklampje van de Disneyprinsessen. Is de prinses verwend of niet?
En dan vandaag, de dag erna... heel erg veel puinruimen, opruimen, schoonmaken, en de kindjes zijn doodmoe! Pixie wil met alles spelen en het liefst tegelijk, Skylar hobbelt overal lekker achteraan en wil overal aan meedoen, en ik ben druk, maar inmiddels is alles weer op orde. Vanmiddag hopelijk lekker genieten van de meisjes en nog even fietsen en morgen weer een dag!!!
xxx

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een heerlijke foto's! Wat een snoesjes, die dochters van jou!
Nu lekker de beentjes omhoog en effe bijkomen!
Gr Sandra