donderdag, juli 05, 2012

Pixie 3 jaar oud!!!

3 jaar geleden precies om deze tijd lag ik in het ziekenhuis, ook zo bloedheet en om 16.33 uur werd dan eindelijk dit kleine hoopje geboren....

En dan 3 jaar later... is het dit mooie prinsesje!!! En ja ook vandaag gaan alle gedachten weer terug naar die dag, maar genieten we ook super van vandaag! Het is pas half 3 maar we hebben een super dag gehad!

Hier volgt een foto update, voor degene die het niks vinden, klik maar weg want het zijn er nogal wat en ik kan er niet genoeg van krijgen!

Vanochtend werd er uitgeslapen. Dat is een van die begrippen die je hier ruim kan nemen, want waar de een 10 uur uitslapen vindt, is kwart over 7 hier een luxe! Dus uitgeslapen!
Pixie hebben we eerst meegenomen naar beneden in pyjama omdat haar verjaardagsjurkje ook een kadootje was.Dus in pyjama, met slaapkapsel (straight out of bed look zonder moeite!) naar beneden en heerlijk hoe verbaasd en blij ze was om zoiets simpels als slingers en ballonnen en dat werd natuurlijk allereerst bewonderd, er werd geen detail gemist!


De kadootjes werden uitgepakt vol plezier! Een lalaloopsypop die Pix.E heet, dat spreek je dus uit als Pixie, geweldiger kon niet en ze heeft hem nog zelf uitgezocht ook! De dvd van Eyo (K3, pixies helden), een jurkje en een fiets en natuurlijk kreeg Sky een klein kadootje.

Pixie heeft even in haar pyjama geoefend op de fiets maar wilde al snel haar nieuwe jurk aan. Hij viel wat kort uit dus toch maar een korte legging eronder en zie hier het resultaat!! Oh ja ze kreeg eerder deze week al prinsessenoorbellen, kroontjes, en die heeft ze vandaag ook in gekregen. Kijk hoe trots ze is!
Ook haar Lalaloopsypop moest nog even op de foto erbij.
We zijn daarna even een rondje buiten gaan fietsen maar helaas was de camera toen leeg en lag de batterij aan de lader, slechte mama die ik ben!!!

Pixie had op tv de reclame gezien van Oud Valkeveen en dat vond ze prachtig, Igor heeft vrij en we besloten dus daar heen te gaan. Ze vond het prachtig en vroeg zodra we de snelweg opdraaide of we er al waren ;-)

Na 20 minuten rijden, genietend van het prachtige landschap en hopende de staatsloterij te winnen (we willen daar wel wonen maar dat zijn dure huizen in Naarden) kwamen we aan in een praktisch verlaten park. Het eerste uur hebben we het park zowat voor ons alleen gehad! Ik wilde graag even een rondje lopen en we zagen het meer al liggen, dus daar als eerste heen gegaan. Pixie ontdekte de glijbanen natuurlijk meteen.

Skylar hebben we ook lekker laten lopen door het gras en zand en water, kijk haar stappen en stampen!
Het was om half 11 al loeiwarm dus hoppa lekker het water in maar, oké eerst een paar passen vieze slijk maar daarna heerlijk water in, het was echt NIET koud gewoon!

Na een verkoelend rondje pootje baden, wilde Pixie graag de temperatuur omhoog krijgen kennelijk want ze ging zich uitsloven op de trampolines.
Het zweet liep in straaltjes in d'r nek, arm kind!
Skylar zong nog even hiep hiep hoera voor d'r grote zus.
Ze zit hier in een bolderkar die we geleend hebben van mijn schoonouders. Ze hebben hem bij de ANWB gekocht en dat ding is echt superrrr handig. Je klapt hem precies zo op als een campingbedje dus makkelijk meegenomen!
HET klimklauterding van de reclame, hoog!! Maar mevrouw liep er zo op! Prachtig vond ze het!
Kijk maar hoe hoog en hoe ze erop loopt onder wakend oog van d'r papa.
We hebben ook nog een rondje meer gedaan in een zwaan (waterfiets) maar dat was niet zo'n succes vond mama. We hingen scheef, geen riempjes, ding liep vol water en met die hitte was het trappen niet zo grappig! Gelukkig maar een klein rondje!

Over rondjes gesproken.... 4 rondjes in de draaimolen! Voor de allereerste keer in d'r leventje en ze was er niet uit te krijgen!

Hier plezier in de bolderkar natuurlijk

En ook nog even samen in de kar heerlijk!!

En dat was het einde van een leuke  en zeeer gezellig uitje!!! Nu lekker in het badje met de ukkies!!
Zondag vieren we haar verjaardag met een BBQ!

3 opmerkingen:

Petra zei

Van harte gefeliciteerd!!! :-D het ziet eruit als een heerlijke dag!

Annelies zei

Gefeliciteerd met je dochter en zo te lezen hebben jullie een super dag gehad!!

Sylvia zei

Van harte gefeliciteerd met Pixie!!! Jullie hebben een mooie dag gehad!!