zaterdag, oktober 30, 2010

nog een kaartje....

2 berichten geleden liet ik een kerstkaartje zien, voor een challenge van Crealies, toen maakte ik er nog een easelcard van, nu heb ik er een flappenkaart van gemaakt. Met de laatste restjes Graphic 45, waar ik nu echt wel helemaal klaar mee ben hoor! Dit is hem dus geworden, de voorkant:

Opengeklapt, op de flap is een insteekje gemaakt, waar 2 tags in zitten. En de 2 flappen.
van de bovenkant

De flappen zijn ook versierd met mooie tags ed van Graphic 45


Ik ben nu bezig met een vloerkleed voor Pixie en de baby zodat zij straks op de grond kunnen spelen, dan is het niet zo koud, want we hebben laminaat en dat is best fris aan de bips! Het is een heel werk, de basis bestaat uit 225 vierkantjes, dus een soort quilt. Ik heb het meeste nu geknipt liggen, dus morgen kan ik beginnen met in elkaar zetten. Ook ben ik nog aan het scrappen hoor want die vierkantjes komen je oren uit af en toe. Ik ben met pixie d'r eerste verjaardagsboekje bezig met (hoe kan het ook anders) het papier "Pixieliscious" van Cosmo Cricket.
Pixie is momenteel een ster in het gekke bekken trekken, vooral onder het eten, zie hier bewijs deel 1. En dat is niet omdat ze het niet lekker vindt hoor! Malle meid!
En jawel hoor madame kan een staartje, het is er nog maar 1 maar het staat wel grappig, dit is niet de beste foto maar ach... dat komt vast nog wel!!!
Verder schieten de tanden en kiezen d'r tandvlees uit, arm schaapje en ze heeft er goed last van, vooral is het eten een probleem, slapen gelukkig niet en soms heeft ze even een stierige bui, maar ja daar komen we ook wel weer doorheen. Het gaat ineens ook zo hard, boven 4 kiezen en 4 tanden, onderin 3 kiezen en 4 tanden (in totaal) terwijl ze eerst nog maar 4 tandjes had in totaal. Ach dan maar beter alles achter elkaar, dan heeft ze dat maar weer gehad dan dat ze elke maand geplaagd wordt.

Met mijn zwangere buik gaat het ook lekker z'n gangetje, de uk woelt er lekker op los en ik voel het nu ook overdag wel eens als ik gewoon zit, zoals nu. Eerder was het alleen als ik in bed lag plat. Ik luister dan wel eens met de doppler en dan hoor ik uk ook bewegen, zo grappig. Nog 3 weken en 2 dagen tot de 20-wekenecho en daar kijk ik wel naar uit hoor, ben zo nieuwsgierig ons kleine kindje weer te zien. En hopelijk wil de uk meewerken en laten zien of het een jongen of meisje is!!!

Oh ja en nog wat leuks voor de Magnolia liefhebbers onder ons.... er is een heus forum voor geopend!!! En het is pas een paar dagen oud maar nu al heel gezellig : http://magnolialovers.usersboard.net/

4 opmerkingen:

wij drietjes zei

Wat een schattig kaartje! Ik kan me maar al te goed voorstellen dat je dat papier nu meer dan zat bent hihihi..

Errug lief Pix met dr staartje! Nog even en ze kan er 2 net als Danique ;) Balen van al die kiezen, even doorzetten dan is ze er klaar mee en is het achter de rug! Hier moet het hele 'feest' nog beginnen..Danique heeft pas 3 tandjes, ach komt vanzelf!

Ik ben benieuwd naar je kleed ;)
X van mij!

m@deliefjuh zei

wauw zeg! dit ziet er prachtig uit! super!

Charmaine zei

Wat een prachtig kaartje weer Ans! Romantisch papiertje of leek dat maar zo? Geen verstand meer van helaas. Soms mis ik het scrappen wel hoor ;)
Toch een beetje spijt alles verkocht te hebben.

Wat leuk dat je meidje een staartje kan! Nu ga je het tijdperk in van honderdduizend elastiekjes en clipjes hihi. Bakken vol heb ik er van, zo leuk!!

Spannend straks weer een 20 weken echo, wat gaat dat snel trouwens zeg!!

Fijne zondag!

WILLY zei

Hoi Angela, Gefeliciteerd met je eerste prijs bij de Cards etc. challenge. Het is dan ook een prachtige kaart. (En...wat grappig, je hebt dezelfde blogachtergond als ik!)
Groetjes, Willy.