donderdag, oktober 28, 2010

Eindelijk af!!!

Zo hé hé eindelijk was het gisteren dan zo ver, mijn zwangerschapsdagboek is écht af! Het enige dat ik nu nog hoef te doen is de boekjes te vullen met de verhaaltjes!! Oh ja en natuurlijk elke maand foto's erin plakken!! Dit zijn de laatste bladzijden.

Maand 7 in totaal
maand 7 links
Maand 7 rechts
Maand 8 links
Maand 8 rechts
Maand 9 links
Maand 9 rechts
En de laatste blz om een foto van "het resultaat"op te plakken ;-)
Dit is het hele boek, ingebonden en klaar en heel dik!
Dit is maand 2 linkerbladzijde gevuld
Maand 2 rechterbladzijde
Maand 3 linkerbladzijde met foto, de rechterblz is nog niet af.
Ik heb met de restjes van Graphic 45 wat ik voor deze mini heb gebruikt, nog een heel mooi kaartje gemaakt maar die volgt later (wellicht morgen). Verder ben ik heel blij dat hij af is en alle laatste stukjes zijn echt bij het oud papier gegaan!
Ik ga nu aan Pixie's 1ste verjaardagsboekje beginnen! Helemaal zin in! Ik heb al was foto's geprint liggen en het idee is er ook al, het papier is uitgezicht en ligt klaar dus kom maar op! Al zal dat niet vandaag zijn want ik heb een heel kort nachtje gehad en Pixie is vrij onrustig vandaag (wat wil je met al die kiesjes die eruit springen alsof het niks is! Nu onder ook al weer 2 kiezen erbij!). Ik ga zo ook lekker even tukken als madame naar bed gaat ;-)

En verder, verder gaat het z'n gangetje, ik ben weer zo moe, ook weer wat meer misselijk met vlagen en eten gaat niet zo lekker, maar goed nog heel even geduld blijf ik mezelf maar volhouden. Mijn buik groeit lekker door en dat is leuk natuurlijk! Heb 2 positieleggings gekocht deze week en 2 rokjes op MP die ik zooo leuk vond! Gisteren (eindelijk) bloed geprikt, getver 6 buisjes! Maar de beste vrouw heeft helemaal goed geprikt want ik heb geen blauwe plekken en het was ook zo klaar! Hopelijk morgen de uitslag alvast van mijn schildklier, fingers crossed dat die nog stabiel is. Nou ik ga mijn meiske nog even knuffelen en dan gaan we tukken, fijne dag vandaag! Blijf lekker binnen want er is niks aan buiten met die wind en grijze lucht en motregen!
xoxo

10 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

sjongen wat spannend allemaal! je boekje is super!

NicoleJ zei

wauw die is weer mooi geworden zeg! Dat wordt weer een mooie herinnering aan je zwangerschap!
Merk jij ook al dat een tweede zwangerschap totaal anders is dan een eerste?????

raffa zei

geweldig ans....als ik dit zie denk ik ...grrrrrr wrom scrapte ik toen nog niet!!!
xxxx raf

Wendy ten Hove zei

Hoi Angela,

Wauw, hij is prachtig, daar ben je heel druk mee geweest, maar nu ook voor de komende maanden klaar, hi hi! Mooie kleuren, leuk om zo bij te houden! Ik hoop dat je je nog wel weer iets beter gaat voelen! Vandaag helaas weer een grijze dag zo te zien, maar lekker knutselweer, toch, hi hi.

Groetjes,
Wendy

wij drietjes zei

Wauw heh! Wat is je boek mooi geworden zeg...:) Echt een om trots op te zijn!

X van mij

Anoniem zei

Hoi Angela,
Ik weet niet of je mij nog kent, scraptas (natasja). Ik kwam vroeger tegelijk met jou vaak op scrapfever. Volgens mij waren wij liefhebbers van ongeveer zelfde soorten papier. Ik ben toen gestopt met scrappen en volgens mij was jij daar ook niet meer actief toen. Ik ben altijd liefhebber van je werkjes geweest. Nu zomaar via dolls blog kom ik je site weer tegen, wat ontzettend leuk. Ik zie dat je inmiddels een kindje hebt, wat leuk! En je maakt nog steeds geweldige dingen. Ontzettend leuk om te zien. Ik kom vast nog een keer weer om je blog te bezoeken. Leuk! En ook trouwens dat Annemiek de dolls winkel heeft. Wat veel veranderingen in een paar jaar tijd.
Groetjes Natasja

Annelies zei

Ik vind je boekje echt heel mooi geworden. Leuk dat je het nu steeds zo kunt vullen met foto's. Een mooi aandenken voor jezelf en je kindje. Hoe voel je je verder??

Marit zei

Hoi Angela,

Wat is het boek mooi geworden zeg, een uniek document. Super gemaakt!

Ik hoop dat je je snel beter zult voelen en vrolijk door de rest van je zwangerschap heenvliegt!

Groetjes, fijn weekend,

Marit

Charmaine zei

Wauw, waanzinnig gaaf boekje! Heel veel plezier met het vullen ervan ;)

José zei

Jeetje mina, wat een geweldig kunstwerk zeg! Daar ben je zeker een eeuw mee bezig geweest!