zondag, oktober 17, 2010

Eindelijk weer wat....

Scrapsels!!! Ik heb aan mijn zwangerschapsdagboek zitten freubelen, en oké eerlijk toegegeven, de eerste 2 pagina's had ik al af maar nog niet laten zien, dus de laatste 2 heb ik wel deze paar dagen gemaakt. HIER kun je de eerste bladzijdes zien.

Dit is maand 5 de linker bladzijde
Maand 5 de rechterbladzijde
Maand 6 de linkerbladzijde
Maand 6 de rechterbladzijde
Oké helemaal af is het natuurlijk nog niet want er komen nog foto's op, en daarna nog wat bloemetjes of andere embellies om de boel op te leuken maar dat laat ik wel weer zien als het af is!
Ik heb ook nog een kaartje gemaakt, deze heb ik gelift van Martine, mijn mede DT'er van Dolls. Zij maakt zulke leuke kaartjes, daar MOET je af en toe wel eens een ideetje van gebruiken!!
Dit is de binnenkant, met wat lekkers en een tag om een boodschap op te zetten! Voor wie deze is ga ik lekker nog niet vertellen, dan is het toch nog een beetje een verrassing!

Verder gaat het hier wel redelijk, ik zal niet zeggen goed. Ik  zei in het vorige bericht al dat de VK me iets verder schatte gezien de grootte van mijn baarmoeder, en eigenlijk sinds woensdag heb ik ook last van groei- en bandenpijn wat de afgelopen dagen alleen maar erger geworden is. Nu voel ik het de hele dag door, ook al zit ik op mijn billen en doe ik niks, dat is niet zo prettig. Daar komen we ook wel weer overheen hoor! Ik moest in ieder geval even laten uitsluiten dat het geen blaasontsteking was, en dat was het gelukkig ook niet! Dus 1 zorg minder, nu maar hopen dat het gauw over is!
Nou ik hoop vandaag nog lekker te kunnen gaan scrappen want ik ben mega gemotiveerd en geïnspireerd!  Ik kan en mag even niet veel dus ik denk dat Igor straks met Pixie lekker de hort op gaat!
Fijne dag allemaal en tot gauw!

3 opmerkingen:

Annelies zei

Je zwangerschapsboek wordt heel erg mooi. Vervelend dat je last hebt van bandenpijn. Pak op tijd je rust, al snap ik dat het best lastig is met nog een kleine meid in huis ;-)

Groetjes,

Annelies

wij drietjes zei

Jou blijft tot nu toe ook nog niet veel bespaard deze zwangerschap! Hopelijk komen er snel betere tijden en kan je er lekker van gaan genieten, aan je zwangerschapsboek ligt het in ieder geval niet...want die is prachtig!

Dikke kus van mij!

Charmaine zei

Vooral die pagina met die hartjes is te cute! Leuk hoor dat je weer aan zo'n dagboek bezig bent. Ik vind je boekjes altijd superleuk!