zaterdag, september 04, 2010

Zwangerschapsdagboek

Nou hier is deel 1 dan van mijn zwangerschapsdagboek, gemaakt met Graphic 45 papier, geweldig mooi papier maar het lag al sinds maart hier te verstoffen en ik wist nog niet wat ik er mee wilde maken. Tot nu dus. Het album heb ik zelf gemaakt met karton/cardboard en bekleed. De bladzijdes heb ik ook zelf gemaakt, het zijn langwerpige enveloppen die ik aan de voor- en achterkant bescrap, en erin komt een boekje.
Dit is de eerste blz als je de kaft open doet, natuurlijk begint dat bij het begin, DE test, nou ja in mijn geval dus 2 tests.
Dit is blz 1 van maand 1, ik kon het echt niet laten en heb al een pakje gekocht, bij de hema, oké het is wat jongensachtig, maar ach... als het een meisje blijkt te zijn kan ze het ook aan (en dan koop ik de meisjes variant alsnog ;-) )
Blz 2 (rechterkant dus) van maand 1. Een foto van mijn buikje die al bij 5 weken begon af te staan!
Dit is de linkerblz van maand 2, maar omdat maand 2 nog niet over is, heb ik de foto's dus ook nog niet gescrapt. Dat wil ik aan het einde van elke maand doen. (in theorie houdt dat dus in op elke 15e van de maand)
Rechter bladzijde van maand 2
linkerblz maand 3
Rechterblz maand 3
Links maand 4
Rechts maand 4
Dit is de kaft van het boekje dat in elk envelopje zit
Dit is de binnenkant, ik heb het papier zelf gemaakt, dwz printerpapier met een zelfgemaakte reliëfstempel bewerkt, en een lijstje voor elke maand om de statistieken in te vullen! Het zijn 4 blz dus 8 kantjes, dat moet genoeg zijn. Bij maand 1 natuurlijk zelfs teveel dus ik heb daar nog wat foto's ingeplakt!
Inspiratie is vooral "gepikt" omdat de mijne ver te zoeken is! Maarrrrr er komt een lading mooi papier aan, nl bij Dolls heb ik het nieuwe Prima Marketing-spul besteld en ergens anders nog My Minds Eye!! 2 van mijn favoriete merken! Dus hopelijk krijg ik daar genoeg ideeën van. Heb tenminste nog een hele waslijst met foto's die ik van Pixie wil scrappen!

9 opmerkingen:

Beebeebabs zei

Beautiful cards thanks for sharing!

Sylvia zei

Hoi, je zwangerschapsdagboek ziet er mooi uit! Voel je je al iets beter? Ik vind het pakje erg leuk wat je gekocht hebt. Het kan goed voor een jongen of meisje.
Groetjes Sylvia

Wendy ten Hove zei

Hi Angela,

Wat mooi, zeg, daar ben je ook heel druk mee geweest, maar wordt super leuk! Zie alleen zelf nog niet hoe het allemaal in elkaar komt te zitten, maar goed, ik ben dan ook zelf niet een scrapster, komt vast goed, jou kennende!! Super!

Liefs, Wendy

wij drietjes zei

Wauw heh! Hij is echt heel mooi!!
Gaaf zeg, en wat een super mooi aandenken wordt dat voor later voor jezelf en de 2e beeb ;)

Liefs! X

Annelies zei

Dit boekje ziet er echt super uit. Hopelijk heb je ook snel je inspiratie weer terug!

Chantal zei

Super gaaf!!!

ik had het me ook voorgenomen ... maar bij mij is er niets van terecht gekomen. Heb een gekocht boek ingevuld.

wilde ook zo'n prachtig mini boekje maken als dat jij had gedaan van je kraamtijd of eerste maand ofzo van Pixie maar het komt er steeds maar niet van. Weet ook niet zo goed in wat voor stijl ik dat zou willen doen.

Marit zei

Mooi Angela! Zelfs zonder foto's erin al! Uniek herinneringsboekje, super gemaakt.

Succes met de misselijkheid en de zorg voor jullie kleine meisje!

Groetjes,
Marit

Linda zei

Hoi Angela,

Wat ontzettend leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je snel van je misselijkheid af bent en een onbezorgde zwangerschap hebt. Ik vind je dagboekje ontzettend leuk geworden!

Groetjes Linda

Kitty zei

Prachtig boekje Angela en wat een leuke foto's van jullie dochter!