dinsdag, augustus 10, 2010

Pixie 13 maanden

En toen was ons kleine meisje al weer 13 maanden oud! En is het al weer 1 maand geleden dat we ons meisje d'r eerste verjaardag vierden!
In de afgelopen maand is er weer veel veranderd. Mevrouw staat en loopt en kruipt als een bezetene! Hier staat ze 's ochtends lekker vrolijk bij d'r speelgoed op 5 augustus, dus precies 13 maanden.

Wat wordt ze toch groot he? Een heel meisje is het gewoon! Fotoshoots zitten er echt niet meer in zo goed, maar mijn hoop is weer gevestigd op de komende dagen. Bij de appie is weer een fotograaf voor kindjes, dus we gaan er gewoon weer heen en we zien wel hoe we er nu vandaan komen!
Gillen kan Pixie ook als de beste, en zo ziet dat er dan uit!
We hebben een grote krabton gekocht voor onze katten met ligplekjes want de mega krabpaal is een beetje op z'n eind aan het raken, wat wil je ook met 6 terroristjes in huis! Dus nu een krabton en wat hangmandjes en gewone mandjes erbij, kijken hoe dat gaat! Er zat dus een mega doos om die ton en dat vond Pixie zo leuk om mee te spelen! Modelletje!
En als je de doos kantelt kun je er ook in zitten in d'r lekker eigenwijze outfit!
Samen met oma in de doos, opa zei "gauw dichtplakken, stempel erop en naar verweggiestan ermee!" De krabpaal zie je op de achtergrond staan
Vooral onze naakties zijn blij met de ton, en hebben dan ook het onderste holletje meteen in beslag genomen om er vervolgens UUUURRREEEEN niet meer uit te komen, inmiddels is het het een na bovenste holletje geworden.
Vandaag had Pixie d'r mooie spijkerjurkje aan, maat 86/92 van de hema (want die vallen zo klein) en hij staat zo lief! Kijk en ze loopt! Sinds zaterdag loopt ze ineens hele stukken terwijl de dagen ervoor het nog 5 pasjes waren.
Grote meid he? Hier staat ze naar de tv te loeren, ik geloof naar "Olivia" het varkentje. Lekker ding!
Verder ben ik nog met een mega scrapproject bezig wat ik nog niet kan vertellen en/of laten zien helaas, maar dat komt gauw genoeg, als het af is! Hopelijk kan ik binnenkort weer wat scrapperigs laten zien!

7 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

prachtige dame! erg leuk die fotos. ik heb ook nog met dit jurkje in mijn handen gestaan. ik heb gekozen voor de roze ruitjes jurkjes en bijpassend blousje. maar twijfelde enorm
want deze is toch ook wel erg leuk!

Sylvia zei

Wat een leuke foto's van Pixie! Ook ik stond afgelopen weekend naar het spijkerjurkje te kijken. Volgens mij waren ze niet in Lisa haar maat. Ik heb nu wel een spijkerrokje en ribrokje gekocht voor haar. Groetjes Sylvia

Annelies zei

Dat roze staat haar idd wel heel schattig ;-)

wij drietjes zei

Ahh hele lieve foto's weer!! Echt een 'meisje-meisje'! super schattig :)

Dikke kus!

Marit zei

Hoi Angela,

Leuk dat je wat gaat doen met de award! Ik volg je blog al een tijdje en we hebben inderdaad bij elkaar op school gezeten, Vallei/Schothorst college. Ik ben vaak in Leusden (mijn ouders wonen er) dus dat we elkaar gezien hebben klopt ook! Leuk zeg!

Je bent ook erg actief met taarten zeg, en ik las dat je ook workshops geeft. Wat ontzettend leuk! Ik heb nog geen taartworkshops gevolgd, maar ik zou het graag wel willen. Ik vind het zo moelijk om m'n taarten "strak" te bekleden. Dus als je tips of een leuk workshopje in de aanbieding hebt, houd ik me aanbevolen!

Fijne week, en wie weet tot ziens in Leusden!

Groetjs,
Marit

Wendy ten Hove zei

Hi Angela,

Wat een leuke foto's! Ze is een gezellige dame, volgens mij!! Wat een lekker lachebekkie!!

Groetjes,
Wendy

Anoniem zei

Hallo,

Ik heb even een stomme vraag... Ik kwam de foto van de krabpaal tegen op google... en nu vroeg ik me af... die hele grote krabpaal (niet de ton) op de achtergrond, waar komt deze vandaan? Want ik ben al heel erg lang op zoek naar zo'n zelfde paal. Groetjes Marloes (marloespoelen@hotmail.com)