zaterdag, augustus 28, 2010

Leuk nieuws

De meeste van jullie weten het al, via hyves of het Dolls forum maar....
Ik ben weer ZWANGER!!! Op 6 augustus kwamen we daar achter en dit is het bewijs, 1 test is van 6 aug en de 2de van 7 aug.
Oké het is nog heel pril, ik zit pas in de 8ste week, maar omdat mensen zich begonnen af te vragen waarom ik weinig mijn koppie liet zien, weinig reageerde of afspraken moest afzeggen hebben we besloten toch maar eerlijk te zijn want liegen... dat gaat me niet zo makkelijk af hihihi. Ik ben er goed beroerd van helaas, heel erg misselijk, en omdat ik zo licht ben qua gewicht mag ik dus absoluut niet afvallen dus ik zit nu al aan de pillen tegen misselijkheid en braken. Door een verstoorde schildklier ben ik ook hondsmoe en slaap het liefst de hele dag wat natuurlijk niet gaat. Gelukkig heeft Igor vakantie en kan ik ook volgende week nog mak aan doen, maar daarna moet ik het toch echt weer zelf doen. Dat zal even pittig worden ben ik bang, maar ja dat is het risico zullen we maar zeggen.

Een veelgehoorde reactie tot dusver is "dat we er de vaart in hebben" en ja dat klopt. Pixie is 1 jaar en 9 maanden (ongeveer) als de nieuwe uk geboren gaat worden en dat hebben we bewust zo gedaan. Ik ben dan 32 en ik wilde altijd heel graag jong mama worden, wat niet helemaal gelukt is dus. Ook wilden we er niet te lang tussen laten zitten, dat vinden we allebei leuker ook voor Pixie. Dus ja dat is pittig, straks 2 kids onder de 2 maar een zeer bewuste keus! Uiteraard zijn we super blij en kijken er naar uit en hopen (logisch) dat het goed blijft gaan!

We hebben het onze ouders ook snel verteld (om een bepaalde reden, die later hopelijk uitgelegd kan worden) en dat hebben we gedaan met deze taartjes!
Zo en nu ga ik weer luieren en slapen en eten en liggen en en en pfff hihihi

10 opmerkingen:

Annelies zei

Gefeliciteerd met je zwangerschap en hopelijk voel je je snel weer wat beter...

NicoleJ zei

2 kinderen snel na elkaar....... 2 kinderen met een groot leeftijdsverschil ertussen......

Who cares?????
Als jullie deze beslissing hebben genomen dan heeft toch niemand anders daar wat van te zeggen behalve:
ONWIJS GEFELICITEERD!

Liefs Nicole

Veronica zei

Allereerst van harte! Wat een leuke taartjes ook, wou dat ik dat zo kon.
En vaart? Wat is vaart... Mijn oudste was 10 maanden toen ik weer zwanger raakte en tussen mijn oudste en middelste zit dus 19 maanden! En de jongste zit daar 3,5jaar achteraan... Ach wat zou het, als ze maar gezond zijn!

Groetjes van een mede jonge mama (nu 31, met 3 zoontjes 9, 8 en 4 jaar)

Dora zei

Lieve Angela,

Ik hoop zo dat je snel opknapt en dat je er van kan gaan genieten,
MIjn gelukwensen voor jullie, en zo snel vind ik het niet hoor.
Ik denk dat als ik kinderen had gewild dat dat dan ook snel achter elkaar was, mooi dicht bij elkaar, dan zijn het ook nog maatjes...doe rustig aan!
liefs Dora

Anoniem zei

Van Harte Gefeliciteerd!
Hopelijk ga je je snel wat beter voelen en kan je heerlijk van je zwanderschap genieten!!!

Gr Annemarie

Chantal zei

helmaal super geweldig en gaaf toch!!!

Als Nick straks 1 jaar word wil ik ook weer zwanger worden hoor. lekker boeien wat andere er van zeggen.

Hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

Super leuk zo met die taartjes... moet ik echt even onthouden!

Liefs Chantal

Petra zei

Hoi Angela,

Ik kom regelmatig op je blog en geniet van je verhalen over Pixie! Gefeliciteerd met je zwangerschap, ik heb mijn oudste twee ook snel achter elkaar gehad de oudste was 16 maanden toen de tweede kwam... Ook veel opmerkingen over gekregen, maar wij wilden dit graag zo, dus ik snap je helemaal!
Ik hoop dat je je snel beter gaat voelen en dat je kunt gaan genieten van je zwangerschap!
Liefs Petra

Stéph@nie zei

Niks mis mee hoor weer zwanger worden en zo snel al.
Heerlijk 2 zo klein die houden elkaar bezig vergeet dat niet heerlijk ze te zien spelen samen. Van harte en pas op jezelf

Wendy ten Hove zei

Hi Angela!

Wat leuk, zeg! Gefeliciteerd!!! Wat super om dat zo met zulke taartjes te vertellen, ha ha, dan stonden ze vast wel te kijken! Heel grappig!! Ik hoop dat je je er snel ook weer lekker bij voelt, want eigenlijk wil je er toch alleen maar van genieten! Gefeliciteerd!!

Liefs, Wendy

Hanneke van der Linde zei

Hartstikke super toch! Alleen zo balen dat je super beroerd bent! En wat andere vinden.... mogen ze lekker houden, je bent toch niemand verantwoordig verschuldigd?? Slap gelul, mensen hebben altijd wat te zeuren om maar wat te zeuren te hebben!
Je hebt het de opa's en oma's op een leuke manier verteld!