woensdag, augustus 04, 2010

My pink little girl

Oh mensen wat kun je toch verliefd zijn op je eigen kind (en heus ik kan haar soms ook wel eens achter het granol plakken hoor, bij gebrek aan behang!)!! Ze gaat zo snel op het ogenblik dat het niet te filmen is (ook niet door ene meneer Oerlemans!) We hadden een tijdje terug kleding gekocht voor het najaar, dus een maatje groter. Nou weten we wel dat Prénatal vaak wat kleiner valt dus voor de zekerheid even passen en jaar hoor mevrouw past het al prima! Oké het shirtje nog net iets te lang maar het is niet storend! Ze lacht heel erg veel en gaat ook gerust voor de camera staan, de tuttebel!
De volgende dag was het iets koeler in de ochtend dus ik had haar lange mouwen aan gedaan, dit setje heeft ze gekregen voor haar verjaardag (kadobon hema) en het is nog vroeg (zie d'r kapsel) maar ze is al in opperste beste stemming! Wat een heerlijk koppie zo zeg *sjucht* waarom gaat het zo hard?
Zondag ging ze een hele middag met papa op stap, langs de opa's en oma's en ook nog even langs tante Sabrina die een trampoline in de tuin heeft, zij heeft deze foto ook gemaakt. Pixie vond het super en ik kreeg al de mededeling "mama ik wil ook een trampoline"!! Dit spijkerjurkje hadden we toen ook gekocht en ook iets te lang maar qua breedte past ie perfect. Ik heb overigens de HELE middag zitten scrappen toen Pixie en papa weg waren! Heerlijk zo'n scrapmarathon en zowaar ook nog veel gedaan ook, het wil nog wel eens dat je je dan stierlijk gaat zitten vervelen maar op het moment barst ik weer van de scrapinspiratie, gelukkig maar!
Bij tante Sabrina had Pixie cheese dippers gehad en dat vond ze geweldig lekker, en heeft ook een bakje mee gekregen, dit was maandag het resultaat toen Pixie zelf ging eten! Ze snapt het geweldig goed, je dipt je koekje IN de kaas en stopt het daarna in je mond om het eraf te sabbelen, maar waarom met zo'n klein rottig koekje? Met je knuistje krijg je veel meer en veel sneller iets naar binnen hihihi.
Maandag kregen we deze geweldig mooie handgeschilderde indiase kist binnen, voor Pixie d'r speelgoed want ik heb maandag de box uit de kamer gehaald en opgeruimd op zolder, wat een ruimte maar ook wel gek hoor, weer een afsluiter. Pixie vindt de kist al een speeltje op zich, nl speeltjes erin en eruit en erin en eruit en deksel op en dicht en open en dicht en dat de halve dag door!
Soms heeft ze enorme lol om de tv, want ja tijdens het ontbijt staat "de wereld is mooi" aan en ze geniet van de Belgische grapjassen die liedjes zingen, nou ja ach wat geeft het ook?
Zo bedachtzaam kan ze dan kijken, soms zit ze te gieren van het lachen, soms mee te zingen en soms te zwaaien, zo heerlijk om er naar te kijken!!!
Mijn mooie meisje!!!! Deze heeft wel een heel erg hoog scrapgehalte he? Oh en die mooie blauwe kijkers van haar sjucht om in te verzuipen.
Volgende week moet Igor nog werken en daarna heeft hij 3 weken geheel vakantie whiiiihooeeee en we hebben toch veel op de planning staan (zoals elk jaar) en nu maar eens zien hoeveel we gedaan krijgen! In ieder geval gaan we naar het Dolfinarium, naar Lelystad, naar Den Haag/Scheveningen en gaan we klussen in huis, lambrisering in de gang en een nieuwe radiator, 2 muurtjes witten, traphekje op de overloop van de zoldertrap, schotten maken op de slaapkamer (we slapen op zolder onder schuin dak) en de schotten op Pixie d'r kamer opruimen, de schuur opruimen en alle babyspullen opruimen. We hebben een andere krabton gekocht, nu staat er een hele grote krabpaal maar na 3 jaar trouwe dienst is deze wel een beetje op inmiddels dus een krabton en 2 hangmandjes. Ook nog nieuwe gordijnen uitzoeken en dan is alles weer compleet! Héérlijk idee dat we over 4 weken zo veel gedaan hebben!
Kortom: IK HEB ER ZIN AN.....

5 opmerkingen:

Annelies zei

Mooie foto's heb je gemaakt. Die kist is ook echt prachtig!! Groetjes, Annelies (dolls forum)

Marit zei

Hoi Angela,

Al een tijdje volg ik je blog, je maakt erg mooie dingen! Als je even op mijn blog kijkt, ik heb iets voor je klaargezet...

Groetjes,
Marit

wij drietjes zei

ooh wat een super leuke foto's weer! Wat een heerlijk kind is Pix toch :)
Ennn nog een weekje! Dan heb je lekker vakantie, nou jaaa vakantie? volgens mij moeten jullie hard aan de bak als ik die waslijst zie...succes en vooral geniet er tussendoor ook een beetje van?:P

Dikke kus!

Dora zei

Wat een heerlijk koppie!

Chantal zei

zo zeg .. vergeet je niet ook een beetje te genieten en te relaxen in je vakantie??