dinsdag, oktober 13, 2015

Callens tweede verjaardagsfeest

En daar ben ik eindelijk weer eens een keer om wat gezelligheid op te tekenen en wel het grote verjaardagsfeest van Callen! In de vorige blog vertelde ik over de dag zelf, 16 september... en dit is de dag dat we zijn verjaardag vierden met familie en vrienden, 20 september jl. (al weer bijna 1 maand geleden!)'

In de ochtend kwamen we al vroeg eruit want meneertje had honger (bewijst rechtsonder op de foto). Maar hij had alle kadootjes gespot en wilde die toch ook wel uitpakken. Dat is een grappige ontwikkeling omdat hij dat nooit heeft gehad. Hier zit hij dus kadootje 1 uit te pakken.
Dat ging niet heel soepel en aandacht voor zijn ontbijt had hij ook niet meer dus dan maar lekker bij papa op schoot de andere kadootjes uitpakken. Wat een heerlijk gezicht is dit toch!
Meneertje krijgt een baby Ipad/Tablet voor 12-36 maanden van Vtech... en zo je kunt zien is hij er erg blij mee en weet ook meteen wat het is. 
Uitpakken en spelen maar! Heel geconcentreerd natuurlijk alle knopjes 1 voor 1 indrukken. Dat werd al gauw met de volledig hand meerdere knoppen tegelijk aan meppen.
Dit was de hapjestafel, nou ja een deel ervan maar daar volgt nog een ander blog over, met recepten en foto's en dergelijk!
Kadootjes uitpakken is ineens zijn favoriete bezigheid en toen onze buufje binnen kwam liep hij meteen op haar af en pakte hoppa zo het kado aan en ging er mee van tussen, lekker ding!
Wat een baasje is het geworden he? Een echt jongetje, echt wel baby-af, volledig!
Natuurlijk mag hij ook een kaarsje uitblazen. Meneertje is dol op aardbeien (al het fruit noemt hij overigens "aardbei") en daarom ook een aardbei crumble taartje, zonder suiker.
Dit is een soort van traditie, met tante op de foto op zijn verjaardag. (dus zussie hier is je jaarlijkse update!)
Als we bij vrienden op visite zijn, pakt Callen meteen de boormachine dus ze bedachten... Callen krijgt zijn eigen boormachine! Dikke hit want hij gaat nergens heen zonder zijn boormachine! (dit heeft 6 dagen geduurd, hij ging zelfs mee naar bed!)
De minion die licht geeft, die hij e 16e kreeg op zijn verjaardag, is ook een dikke hit want hij moet mee naar bed, mee naar beneden, mee naar oma... en hij zegt zelfs het woordje "minion" als hij dat gekke ding zoekt!

Het is weer een zeer geslaagde dag, die deze keer tot ongeveer 9 uur duurt maar heel erg gezellig is en onze kleine grote man is weer heel erg verwend!!

Geen opmerkingen: