woensdag, september 16, 2015

Callen 2 jaar!!!

Dan is de dag toch echt aangebroken... mijn kleine mannetje is geen 1 meer, maar echt 2 jaar, geen baby meer, maar een peuter.... gos niet gedacht maar ik vind het toch wel lastig hoor! Geen baby meer in huis voor het eerst in ruim 6 jaar! Gelukkig heb ik wel heel erg veel lol met deze kleine peuter en wordt hij steeds zelfstandiger. Ongelooflijk maar waar... hij kan zelf, zonder knoeien, drinken pakken, inschenken en opdrinken! Trotse mama dus!

Vandaag vieren we het allen met ons vijfjes, nou ja overdag met z'n viertjes want, hoe leuk, de meiden hebben vandaag vrij van school! Vanochtend dus naar beneden toe en daar lag de vloer vol ballonnen en hingen er slingers en versieringen.
 Hiep hiep Hoera was dat en gooien met die ballonnen

We vieren het zondag met familie en vrienden maar vandaag krijgt hij toch alvast 1 kadootje... 
 Yeahhh een Minion. Meneertje is nergens dol op of fan van dus dat maakt kadootjes soms wel lastig! Maar laatst pikte hij het minionpoppetje van zijn grote zus is en gaat niet meer slapen zonder, dus vandaar deze lichtgevende minion en hij ligt nu van zijn middagslaapje te genieten met zijn minion strak in zijn armen!

 Dit zag ik ooit op Pinterest (where else) voorbij komen en vond ik zo grappig dat ik dat heel graag een paar jaar wil volhouden. Dit is dus de derde keer en ik vind het zo grappig om te zien hoe hij verandert en groter wordt. Al is het best lastig om deze foto te maken! Zie die ondeugende en vooral ondernemende peuterpuber maar eens stil te laten zitten in een stoel, de foto recht voor zich vast te houden en het liefst ook nog zo dat er geen licht in het glas weerkaatst en er ook nog bij te lachen, ik zeg Mission Impossible dus hier een stapeltje mislukte pogingen! Maar hey... het staat er op en het idee is er, en nog uitgevoerd ook, het is dus niet beperkt gebleven tot mijn pinterestboard! 

 huh ben ik dat???
 Verkeerde plaats van de foto, maar hij is wel grappig!
 En dan uiteindelijk ook nog die lach... helaas dus niet alles in 1 foto gelukt hahaha maar we hadden wel even lol, kleine dondersteen!

Meneertje klom al gauw via de leuning van deze stoel de vensterbank in, in een poging zich op de slingers te storten. Helaas was mama net even te snel en had hij mooi pech! Tarzan spelen doe je maar in de speeltuin en niet in mijn slingers!!

Iedereen vindt Callen groot voor een tweejarige en eerlijk gezegd vind ik het zelf ook al een behoorlijk bul worden, ehm knul bedoel ik natuurlijk... Maar toch zit hij nog maar net in maat 92. Van maat 86 past ook nog heel erg veel. Hij kan al redelijk duidelijk maken met woordjes wat hij wil. Met name "deze" is favoriet en hij wijst dan aan wat hij bedoelt. Ben ik niet snel genoeg, kost het hem geen enkele moeite een grote stoel naar de plek des onheils te slepen en zelf het gewenste te gaan pakken! Zijn favorieten zijn momenteel worst, kaas, rozenbotteljam, frambozenaanmaak, vlees in het algemeen voor avondeten, worteltjes en pannenkoeken. Oh ja en druiven. Hij noemt al het fruit overigens "aardbei". Hij is een echt buitenkindje, als hij een dag binnen moet zitten vanwege het weer gaat hij rottigheid uitvreten. Ik lachte altijd enorm om Jess van inaflowaroundtheworld, met haar klimgrage Sam, maar ik heb het geweten, ik heb nu een minivariant ervan! Kortom het leven van mama met een jongetje. (wil mezelf geen jongensmama noemen). Het is een heel vrolijk en slim kereltje en hij wil vooral gek doen, stoeien, rennen en druk doen, waar ik af en toe wel moeite mee heb, kan er maar niet aan wennen. Maar leuk is het zeker wel!

Nou... dat was het voor nu... zondag vieren wij zijn verjaardag dus en daar zullen ongetwijfeld ook nog foto's van volgen! Dit keer niet zo uitgebreid als normaal, of eigenlijk... wat we nu doen is "normaal".

Geen opmerkingen: