woensdag, april 01, 2015

En dan gaat ook dochter 2 naar school

Het is even stil hier op de blog, daar zijn een aantal redenen voor waar ik binnenkort meer over zal vertellen, maar we beginnen bij een heel groot "ding" van vandaag....!!!

Het begon eigenlijk afgelopen maandag al een beetje toen ik 's middags met deze kleine grote meid lekker ging winkelen...ze mocht een broodtrommel uitzoeken, nieuwe sandalen (de schoenenwinkel ging dicht en gaf grote kortingen dus die hebben we alvast binnen voor de zomer), een jurkje, nog een witte legging en shirt voor onder een ander jurkje want.... mevrouw ging vandaag voor het eerst naar school!!!


En dan was het dé grote woensdagochtend! Het eerste wat deze dame vroeg was : "ben ik vandaag jarig?" hihihi nee schatje maar je mag vandaag wel naar school toe! Dat was ook goed! Ze wilde heel graag "staartjeshaar" en dat mocht dan wel op zo'n speciale dag!
 Ze mocht ook haar nieuwe jurk aan, die heeft ze zelf uitgezocht afgelopen vrijdag bij Name It, ik HOU van dat merk voor de muppies!!
 Eenmaal op school had ze zoiets van ja dit is het dan, en ze vond het niet heel erg spannend ofzo, ze had in ieder geval geen oog meer voor ons, want Igor had ook vrij genomen om haar weg te kunnen brengen.
 Hier nog even een rondje kusjes... Skylar zit hier tussen Pixie (rechts) en Ella (links) in en het is helemaal goed zo! Blij ei!

Ik moest heel erg wennen en heb ook de hele ochtend een beetje met mijn ziel onder mijn arm gelopen, ik vond het zo vreemd om nu maar 1 kindje bij me te hebben! Ook Callen vond het een beetje mal maar maakte goed gebruik van alle aandacht, uiteraard, hij was uitzonderlijk knuffelig en daar klaag ik natuurlijk helemaal niet over!! Het was een wendagje en ik geloof dat die echt ingesteld zijn voor de "mama's " hoor! Volgende week mag ze weer een dagje, de week erop weer en dan na haar verjaardag, maandag de 20e mag ze volledig naar school en ze kijkt er erg naar uit! Mijn kleine meisje is nu ook groot, sjucht... wat vliegt de tijd!

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Een bijzonder moment. En wat heb je haar haar mooi gedaan zeg!