zondag, februari 22, 2015

December Stories dag 16-25

Het is te gek voor woorden om het in februari nog over de kerst te hebben maar ach... ik wilde heel graag nog even delen wat ik van mijn december stories gemaakt heb!

Dit is dus dag 16 en 17. Lekker gefreubeld met de kindjes, kerstkaarsen gemaakt, groot succes, ze zijn overigens nog steeds niet op! 3 van mijn outfits van die week, lekker warm en comfortabel vooral. Pixie had haar kerstdiner op school en wat was ons moppie trots! En natuurlijk een brief naar Santa die niet mag ontbreken!

Dag 18,19 en 20, zeer rustige dagen, weinig te melden en weinig foto's gemaakt dus het ging over mijn favoriete kerstfilm van dit jaar "Elf" die heel vaak heeft aangestaan!
 Dag 21 was wel een hele leuke dag! Ik kreeg Starbucks van manlief, altijd goed! Er was verder ook nog kerstmarkt hier in het dorp en zowaar konden we eens met z'n allen gaan! Tot nu toe was er elk jaar wel iets waardoor we niet gingen. Nu dus niet! Ik heb lekker gewandeld nog met Callen, die in slaap viel in de kinderwagen, wat ook al een eeuw niet  gebeurd was. Daarna naar de kerstmarkt dus waar we een heuse "arrenslee" zagen met een prachtig paard! De kinderen konden naar hartenlust springen op de 2 gratis springkussens, en we aten onze eerste oliebol van dit seizoen!! Yummy dat ie was!
 Dag 22, koekemannetjes eten! Gingerbread cookies eigenlijk. Verder zelf nog lekkere koekjes gebakken. Dag 23; Pixie moest naar het ziekenhuis voor een kleine ingreep en die grote meid deed het zo ongelooflijk goed! En dag 24, we doen het lekker rustig aan, het eerste kadootje is uitgepakt, nl een heuse treinbaan en wat zijn ze er allemaal blij mee! Kerst is begonnen!
  Wat detailfoto's... dag 18, mijn 3 lieve knuffies!
 Dag 20 De foto was niet super mooi gelukt, een foto van ingepakte kado's dus ik heb er maar een heleboel versiering opgeplakt en toen zag het wel leuk uit!
 Een opvulkaartje, gemaakt met alles uit de kit, ook de stempel, en daar dan weer glossy accents op!
 Dag 25 beslaat hier een linkerpagina, en een klein stukje rechts, ik heb er een halve pagina bij gedaan omdat ik anders niet genoeg had voor deze dag ;-)  We begonnen met ontbijt en daarna kadootjes! 
 Hier de rechterpagina, met tussenflap, daarin zitten alleen de foto's van ons als gezinnetje die we elk jaar maken. En je ziet wat foto's van de rechterpagina...
 De flap is hier omgeslagen dus zie je de achterkant, en de hele rechterpagina... We vieren kerst bij mijn zusje en zwager en de kindjes (en wij ook) worden gruwelijk verwend! Daarna lekker eten! Ik heb het toetje gemaakt, of eigenlijk 2 toetjes ;-)
 De rechterpagina nogmaals maar dan zonder de flap...
 Detailfoto... kadootjes uitpakken maar vond de confetti en strik daarbij wel feestelijk en gepast.
 Hier een foto van het eten onder een "overlay" wat je alleen duidelijk ziet als je er zo op inzoomt!
 En nog een foto van de door mij gemaakte pavlova met fruit en slagroom...
Hierna volgt nog 1 stukje, 26 t/m 31 en dan is dat weer bij!
Net zoals velen in de blogwereld, ontbreekt mij momenteel ook veel inspiratie om te bloggen, ik heb een leventje waarin nu veel gebeurt maar dat is niet "blogwaardig" dus dat laat ik even in het midden. Het begint wel weer aan te trekken hoor, net als het mooie weer geloof ik... dus ik zal vast binnenkort weer actief aan het bloggen gaan, maar nu ben ik nog een beetje in "winterslaap" geloof ik!

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Wat een prachtig naslagwerk van jullie leven maak je op deze manier. Zelf ben ik helemaal niet creatief met scrappen, maar ik vind het erg mooi.