woensdag, november 09, 2011

Jaarboek Skylar

Hoi hoi
Nou is het even geleden weer, maar eindelijk ook wat te laten zien!
Ik ben al een tijdje bezig met het jaarboek van Skylar, een soort van overzicht zeg maar want "losse lootjes" maak ik ook natuurlijk.
In ieder geval, het idee was van bigpicturescrapping. Een site waar je allerlei online classes kan doen en dat vind ik altijd erg leuk! Het idee was een clean and simpel boek te maken voor mama's met kleine kids en weinig tijd, perfect voor mij dus dacht ik! Maarrrrr.... ik vind clean and simpel niet zo simpel, ik heb er erg veel moeite mee want ik vind het té kaal! Dus ik heb de gulden middenweg gekozen. De linkerpagina maak ik zoals IK het mooi vind, niet té druk en niet té rustig, en de rechterpagina is dan een verzamelpagina met meerdere foto's (ben ik ook al geen ster in). Op de rechterpagina laat ik dingen uit de mooie lo terugkomen om 1 geheel te creeëren. EN om het boek ook eenheid te geven doe ik dan een aantal elementen op elke pagina hetzelfde, zoals linksboven de titel, en rechtsonder een tekstvlak.
Het begon met een jaaroverzicht en bij mij ziet hij er nu zo uit in totaal:
 De linkerpagina close up
 De rechterpagina close up
Wat verandert ze hard he elke maand? Ik vind het wel heel erg leuk om te zien zo!!!

Dan de eerste maand, dat was nog even wennen en mijn weg zoeken, dus het is nog niet helemaal naar mijn zin maar het begin is er, het totaal:
 Links close up
 Rechts close up, een verzamelpagina, erg lastig hoor!
De eenheid bij deze 2 pagina's zit hem in hetzelfde patterned papertje te gebruiken, dezelfde gestempelde rand ook, en de parelrand.

Dan de tweede maand totaalplaatje:
 Links close up
 Rechts close up
De eenheid weer in dezelfde papiertjes, de vlindertjes en de stempelrand.

Nou hier laat ik het even bij voor nu, de andere foto's volgen ook maar anders zijn het er zo veel!!!


Helaas hebben we afgelopen week ook afscheid moeten nemen van ons vriendinnetje Josje, ofwel Eos zoals ze officieel heet. Ze is maar 2,5 jaar geworden en we zijn er echt ziek van.... ze was heel druk en aanwezig, erg knuffelig, lief en grappig en vooral Pixie's maatje. Rust zacht lieve Josje!!!
(josje links op de foto)


1 opmerking:

Charmaine zei

Oh meis wat erg van je naaktlopertje :( Snap dat je er helemaal ziek van bent!
Heel erg veel sterkte liefie!xxx

Mooi scrapwerk weer...as ever ;)

Dikke knufflau