zondag, oktober 23, 2011

Fotoshoot en scrapwerk

Zo deze foto's had ik al klaar staan maar nog niet gepubliceerd ;-)
Het zijn foto's die ik genomen heb op het slaapkamertje (net als toen bij Pixie) en normaal probeer ik dat op de 18e te doen (precies steeds 1 maand verder) maar nu werd het 7 oktober, nou ja zo'n ramp is het niet, heb de 18e evengoed wat foto's gemaakt maar een andere setting ;-)
In ieder geval zijn dit ze geworden (een paar ervan)

Ik ben er zelf heel blij mee!!
Verder heb ik ook veel gescrapt hoor, maar nog niet gefotografeerd enzo. Ik ben vooral bezig geweest met het jaarboek van Skylar om dat bij te werken/af te maken. Het is nu af tot en met de 7e maand en ik ga zo aan de 6de beginnen, hopelijk is dat vandaag af en ben ik helemaal bij! Jawel niet te geloven! Dat is ook voor het eerst!

Ik heb de afgelopen tijd ook weer eens wat papier besteld. En vorige week zijn we zaterdags naar P&P in Doorn geweest, mijn favoriete scrapwinkel! Lekker struinen, Pixie ging helpen uitzoeken (lees: 10 klosjes kan afdraaien en weer opdraaien, sorry Truike!! Maar mama heeft het weer netjes in orde gemaakt, gelukkig waren we de enige klanten op dat moment want we waren er om 10 uur). Ik heb nog wat Prima Romantique gekocht, oh wat is dat toch mooi papier. Ik had er al 2 lootjes mee gemaakt (volgen hieronder) en ik vind het zulk mooi papier dat ik nog wat vellen heb bij gekocht. En verder vooral cardstock voor het jaarboek van Skylar. Helaas heb ik niet alles dus als iemand weet waar ze nog Co'ordinations cardstock verkopen per vel.... mail me of laat een  berichtje achter PLEASE!!!

Nou hieronder dan de 2 lootjes die ik al gescrapt had met het Prima papier!
Achter de foto zit een lange tag die ik uit een swap heb gekregen en hier prima bij paste! Daar staat de journaling op!

 Deze lo, tenminste het grote vierkant in het midden, is een pocket geworden en het vierkantje met de 5 erop, dat is de tag en daar staat dus journaling op geschreven over de 5de maand van Skylar.

Nou ik ga gauw verder met maand 6, de foto's liggen al geprint dus ik kan aan de gang en ik zal gauw de spreads delen hoor!

3 opmerkingen:

Sylvia zei

Wat een leuke foto's van jullie kleine meid en je lo's zijn prachtig!! Volgens mij kan je de vellen Cardstock los kopen bij de scrapbookwinkel in Heesch. Groetjes Sylvia

xmelisx zei

Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Dat is inderdaad wel heel toevallig allemaal en wat een schatje is Skylar!Prachtige LO's heb je gemaakt!
Groetjes, Melissa

designfirm zei

So cute.