dinsdag, november 29, 2011

Skylar update'je

Een update met vooral veel foto's!! Met 2 ukkies lijk je namelijk OVERAL in te kort te komen, slaap, rust, orde, wasmiddel (elke dag wel 1 was), kleding, fruit, en vooral TIJD!! Dus ook tijd om te bloggen. Ik wil mijn tijd vooral besteden om te werken aan mijn December Daily en de voorbereidingen voor Project Life dat ik op 1 januari ga starten! Maar goed ik wilde toch wel weer eens mijn ukkies showen ;-) Mijn grote trotsen. Om te beginnen bij Skylar....

Wat gaat ze hard zeg! Ze probeert te kruipen en te staan en oefent met d'r mama yoga ;-)
Zodra je de camera pakt gaat ze als volleerd model op d'r zij liggen lachen de tut!
Dit mini-shootje heb ik op 18 november gedaan, toen Sky dus precies 7 maanden oud was. Deze foto is niet scherp maar op een of andere manier vind ik hem echt heel leuk!

Ze kan soms ook zo verbaasd en verwonderd de wereld in kijken!

In het mandje met d'r konijntje!


Even samen met mama, allebei een scheve mond haha!

En de zwartepietenmuts van d'r grote zus! "huh wat heb ik nou weer aan mijn fiets hangen?"

Sky in een heel stoer trainingspak, maar dan wel weer met d'r tot in hihihi. Je ziet ze kan ook al heel goed zitten!

En even een "familiegrapje", baby in de wasmand! En een lol dat ze had, ze werd zelfs boos toen ik haar eruit wilde tillen!

Het is nog steeds een mega vrolijk poppetje dat hoofdzakelijk lacht, maar inmiddels ook het concept van "drammen en drijnen" goed begint te begrijpen! De box wil ze niet meer in eigenlijk maar soms heeft ze even pech.Ik heb natuurlijk dit grote kleed gemaakt en in december was dat af dus dat ligt op de grond en daar ligt ze dan meestal op, nou ja ze tijgert en rolt de halve keet door hoor!

Ze gilt het uit van plezier, vooral als je gekke geluidjes maakt.

En ze kan zo lief kijken.. *sjucht** wat gaat de tijd toch belachelijk hard zeg!
Verder eet ze al het fruit, inmiddels iets minder fijn gemalen, ze lust heel graag yoghurt ed, en af en toe krijgt ze ook wat van ons eten. Afgelopen zaterdag hadden we kreeftensoep (uit zak van de appie) en ze zat het zowat uit onze mond te kijken dus voor de grap een hapje gegeven, nouwww daar luste mevrouw nog wel VEEL meer van! Ze kruipt bijna, dat duurt geen week meer denk ik, en ze kan zichzelf tot zitten opdrukken alleen doet ze het net te hard waardoor ze aan de andere kant weer omkukelt hihihi, ze staat behoorlijk stevig al, ook dat duurt niet zo lang meer en als je d'r handjes vast houdt doet ze al voorzichtig stapjes!!! Niet te snel gaan meiske, doe maar rustig aan je hebt de tijd!

De 22e waren we op het CB en was ze 65,5 cm en 8.120 gr. Netjes dus, omdat ze wat kort is lijkt ze nogal gevuld maar het gewicht was juist heel netjes op de middenlijn. Sterker nog... toen ik vertelde wat ze at zeiden ze "oh ze mag wel wat meer van dit en van dat hebben hoor!!!" En verder krijgt ze nog 2x per dag borstvoeding, 's ochtends en 's avonds, waar ik natuurlijk heel erg trots op ben (begrijp me niet verkeerd ik ben alles behalve van de borstvoedingsmaffia hoor! maar zolang we het allebei prettig vinden en het nog gaat...)
De volgende ronde een update van Pixie!

4 opmerkingen:

jacqueline zei

wat een geweldig kind zeg.......ik zit echt met een big smile je fotos te bekijken, haar vrolijkheid werkt aanstekelijk.
Ik vind het echt zo een prachtige meid.
Die prachtige bos haar, dat vrolijke koppie......geweldig.
Ik vind zo op de foto dat ze wel heel veel oop Pixie lijkt, alleen dan met donker haar.
Geniet van je 2 droppies en blijf vooral veel foto's maken zodat we lekker mee kunnen genieten wahahaha.

Groetjes Jacqueline

Sylvia zei

Wat een prachtig meisje!!! Tijd gaat snel en inderdaad ik zou ook graag wat meer uren in een dag willen. Groetjes Sylvia

Charmaine zei

Wat gaat ze snel Ans! Het lijkt in mijn herinnering of ze echt nog maar pas is geboren.
Wat een lief koppie, heuse pretletter hahaha.
Supercute!

xxx

Chantal zei

Lekker grietje is het!!
en wat goed dat je nog BV geeft. Groot gelijk dat als jullie je er allebei nog fijn bij voelen en het goed gaat.
Hoop dat het bij mij deze keer beter gaat dan bij Nick. Toen was ik er met 6 weken al weer mee klaar... :)